Sincer, imi place cand e asa un pic gelos pentru ca asta inseamna ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda, dar daca e excesiv de gelos nu.
Nu mi se pare normala atitudinea gelos-posesiv. Dar gelos sweet, cum e boyfriendul meu... e cute:X te face sa te simti apreciata intr-un fel
Da, am un prieten foarte gelos si imi place dar nu chiar tot timpul.
Simt ca ma iubeste, ca nu isi doreste sa ma piarda atunci cand este gelos.
Nu este gelos de felul lui si nici nu mi l-as dori asa! Inseamna ca nu are incredere in mine si nu m-as simti bine in postura asta.
Mi-ar place foarte mult, m-ar atrage pentru ca as vedea ca tine la mine si ca ma iubeste
Nu. Detest visceral atitudinea de tipul acesta. Dacă aş deveni gelos pe ea ar fi o dovadă de neîncredere din partea mea şi exact la fel aş interpreta şi eu dacă aş vedea accese de gelozie din partea ei.
Asta e frumuseţea relaţiilor lungi şi serioase căci imediat la orice tentaţie de gelozie apare întrebarea "mai stătea cu mine dacă-i ardea de altul/alta?".
Şi-n plus, am convenit de la începutul relaţiei ca dacă cumva unul dintre noi găseşte pe altcineva şi vede în el/ea ceva "mai bun" să ne anunţăm unul pe altul.
Eu personal mai bine m-aş simţi (dacă se poate să te simţi bine la o astfel de fază) dacă mi-ar spune verde-n faţă decât dacă aş afla din altă parte.
Gelozia eu zic că e subiect de tensiune în relaţie. Avem amândoi vieţi profesionale tensionate. Iaca o tensiune în plus mai lipsea!
Gelozie(de orice fel) = prostie.
anonim_4396 întreabă:
MaryaSiAtt întreabă: