Da.
intotdeauna mi-au placut fetele care au un caracter puternic, chiar dominant.
urasc pisicutele, mironositele.
fetele care stiu ce vor nu sunt de lasat
Va plac,nu va "place",ca sunt mai multe,nu una singura.
Nu,nu ne plac,fetele ar trebui sa ramana fete si baietii, baieti.
O fata puternica nu e una care indoaie fiare de otel si ridica un camion in dinti, ci una care stie sa-si pastreze echilibrul, linistea si zambetul pe buze in fata oricarei catastrofe.
Pentru ca puternic moral, inseamna mult mai mult decat puternic din punct de vedere fizic.
Mie imi plac cele care vorbesc si scriu corect. Si daca te referi la puternice din punct de vedere fizic... atunci nu
Si eu sunt genul ala de fata. Si intotdeauna a fost mai usor sa te intelegi cu o fata care e mai baietoasa decat cu una care plange daca si-a rupt o unghie. Cele mai tari fete!
Depinde, daca sunt puternice ca si caracter dar in acelasi timp si sensibile, nu stiu daca m-am exprimat corect dar, adica sa fie tare in anumite momente dar sa fie sensibila... sincer ca o fata mai sensibila are mai multa iubire de oferit Bafta!
Mie sincer, nu imi "place" fetele de genul asta!
Tin minte, aveam in scoala fete care se bateau parte-n parte cu baietii... Femeia trebuie sa fie femeie- feminina, finuta, dulce, blanda, iubitoare, respectuasa, familista; nu baietoasa, fumatoare, alcoolica, batausa, vulgara, parasuta...
Poate deranjez pe cineva, insa de multe ori nu deschidem ochii la inceput si avem de suferit pe parcurs.
Numai bine!