| RAY a întrebat:

Va regasiti in piesa asta? eu da,

In iubire n-am crezut
Pana cand te-am cunoscut,of iubirea mea
Dar mai bine nu-ntalneam
Dragostea ce mi-o doream,of inima mea.

Cat ar vrea inima mea
Maine sa te-ntorci la ea
Cat ar vrea sufletul meu
Tu vei fi departe mereu.

Cat de mult eu te-am iubit
Tot asa am suferit, of iubirea mea
Si n-am plans atat de mult
Pana cand nu te-am pierdut, of inima mea.

Răspuns Câştigător
| cristeaalexandra a răspuns:

Chiar mai devreme am ascultat melodia asta...se potriveste exact cu durerea pe care o simt acumsadprea adevarata melodia asta. urat cand iubesti pe cineva si aceea persoana te lasa atunci cand nu te asteptisadoff..am ramas doar cu speranta ca intr-o buna se va intoarce inapoi la minesad

| RAY explică (pentru cristeaalexandra):

Da asa e, eu recunosc ca am gresit dar oare meritam totul cine stie

| cristeaalexandra a răspuns (pentru RAY):

Fiecare din noi gresim in viata..si atunci cand iubesti pe cineva treci peste oricehappyam dreptate?

Tu ascultai denisa cat ar vrea inima mea?

Da am ascultat-o astazi la nesfarsitsad

Te inteleg doar un om fara suflet un satanist nu poate sa inteleaga un suflet care sufera din iubire, si eu am suferit stiu cum e

Da,ai dreptate doar un om fara suflet care nu stie sa aprecieze ceea ce are langa el...dar stii ca exista si vorba aia"intr-o zi roata se va intoarce", si vor trece si ei prin ce am trecut noi si vor intelege cum ne-am simtit noihappy

Corect asa e

26 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Toate lumea se regaseste. Parca e o maenea. Cu toate acestea, fiecare a avut de suferit din dragoste, sau a iubit cel putin o data patimas.

| LostInBubble a răspuns (pentru Elvina):

E manea. rolling on the floor

| RAY explică (pentru LostInBubble):

Numa manelele sunt piese de iubire?

| LostInBubble a răspuns (pentru RAY):

Mai omule, am cautat versurile :http://www.versuri.ro/versuri/kegfj_denisa+cat+ar+vrea+inima+mea.html

Cine canta? Denisa. Ce canta? Manele.

| RAY explică (pentru LostInBubble):

Da denisa, ce conteaza ce canta ea? piesa e frumuoasa

| irbis a răspuns:

Eu nu. (ceea ce urmeaza este doar opinia mea) Scuze, dar melodia asta este penibila, stupida, si inutila. "Iubire, vai iubire, cat am suferit si am plans". Cam asta e mesajul. Daca vroia sa se planga de ce iubire de rahat a trait, ar fi trebuit sa-si spuna sie insusi, nu sa faca o melodie asa stupida, doar de dragul de a fi smecher(a) sau sa se gaseasca in treaba (nu stiu cine o canta si nu-mi pasa).
Mai mult, versurile astea nu au nici o valoare de nici un fel. Sunt mai banale decat orice ai putea gasi oriunde. Nu au nimic, sunt vorbe goale. Orice fel de sentiment sau idee pe care ar putea-o transmite este fara valoare.
Daca iubirea te-a ranit, du-te mai bine si plangi intr-un colt, revino-ti si treci peste decat sa faci un cantec asa stupid si sa-ti plangi de mila, spunand "vai cat am suferit" (nu e indreptat spre tine in mod special). Persoana care ar face un astfel de cantec inutil este o persoana incapabila de a trece peste lucrurile dificile din viata si care nu va putea trai cu adevarat.

| RAY explică:

Daca tie nu isi place un lucru nu il jigni, muzica usoara pentru mine e muzica de suflet nu-mi pasa ce asculti banuiesc ca nu asculti mozart

| drhotzu a răspuns (pentru RAY):

Da ascult si muzica de mozart si clyderman si multi altii (depinde de stare)
1. pai de cand manelele sunt muzica usoara?
2. nu am o problema cu manelele in sine ca si gen muzical, sunt si alte genuri care pur si simplu mie nu imi plac.
3. am o FOARTE MARE PROBLEMA cu majoritatea "manelarilor" pentru ca sunt niste persoane cu o inteligenta subunitara ce tinde catre 0 absolut. sparg samanta pe strada, au discutii tampite si idei cretinoide, si sa nu incepem sa vorbim despre caracterul lor pentru ca ar fi prea mult de spus. repet vorbim aici despre majoritate! si cum majoritatea este reprezentativa pentru orice grup atunci...

| RAY explică (pentru drhotzu):

Pentru mine tiganii sau romanii sunt acelasi lucru, imi place mozart dar nu ma laud cu mozart ascult orice gen de muzica

Ma tu ce citesti acolo? nu ma refer la tigani sau romani toti sunt o apa (murdara) si un pamant... eu ma refer la manelisti! indiferent ca sunt tigani, romani, unguri, olteni, moldoveni, ardeleni, turci, tatari, barbati, femei, arabi,
intelegi? si da-mi voie sa ma indoiesc despre faptul ca asculti muzica scrisa mozart... acum pe bune poti sa recunosti, nici mie nu imi plac toti clasicii, sau cum spuneam manelele si alte cateva "muzici"...

Am si pe ipod mozart

Asa pot sa iti dau si eu un link...
asta nu dovedeste nimic...
ok dat fiind faptul ca sunt licentiat in drept o sa plecam de la prezumtia de nevinovatiewinking
bv ca asculti si mozart! dar termina cu manelele laughing)

Eu nu termin cu nimic, sunt deschis spre orice gen de muzica

Ok...
cum spui tu...
dar lasa totusi manelele! nu mai fi in cocalar in faza de negare!

| drhotzu a răspuns:

Nu ma regasesc in manele!
dar uite ceva aici care te poate ajuta:
http://www.youtube.com/watch?v=acWqMtNQ1JE
te rog priveste si trage concluziile...
cat despre piese crede-ma ca sunt multe alte piese foarte bune cu un mesaj mult mai profund si mai bine spus decat saracia asta de manea! daca vrei iti pot face o lista;)

Bine rasistule

| forsaken99 a răspuns:

Pai cam da asa se intampla mai ales cand e cu cineva pe care nu cunosti si felele parca is nebune o specie total nebuna deci eu stiu din proprie experienta.Dar la mine sa intmplat ca i-am dat lo o fata idul meu si ea la dat la o prietena si stii si tu ca baieti nu prea refuza o durat 2 saptamani si apoi o incheiat dupa o saptamana am vazut-o pe FB cu unu.Sincer nu ma prea interesa pana am vazut-o cu el.