| DIDI1344 a întrebat:

VA ROG AJUTAȚI-MĂ! VA IMPLOR! SUNT PANICATA SI NU VREAU SA SPUN NIMIC PARINTILOR!
Am 13 ani și am făcut "dege**ca" și dar nu am băgat degetul și nimic înăuntru doar ca am observat acolo unde este lindi**l este și o gaura și nu știam de asta dar nu am băgat nici un pen*s acolo doar o un obiect, gen nu am băgat inauntru doar cred ca l-am atins pe deasupra la gaura sau am băgat puțin și ma simțeam bine și acum după ce am făcut asta și am vzt am crezut ca mi-am pierdut virginitatea. Mi-am pierdut virginitatea? Dacă da, o sa se întâmple ceva rău pentru ca eu nu vreau sa spun părinților?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu ti-ai pierdut virginitatea, si iti recomand sa nu iti mai introduci nimic inauntru, nici macar deasupra deoarece poti face o infectie.

| dullcat a răspuns:

Cu ce sa te ajutam? Lasa zona intima in pace si pune mana si urmareste aici fiindca e nasol sa te joci cand nici macar nu stii ce sunt acele parti, cum functioneaza si asa mai departe.

https://www.youtube.com/......tps?/watch

| Konstantinos99 a răspuns:

Esti virgina, virgina esti pana ce iubesti, te casatoresti si ii oferi baiatului trupul tau, cel putin asa ar fi normal.A sa cum a spus si colegul meu anterior, daca te ascunzi este ceva rau la mijloc.Nu mai pune accent pe ce ai jos, pune accenta sa fi cea mai buna, cea mai iubitoare si fata de care sa se bucure toti cei din jur.

| Capybaraîndepresie321 a răspuns:

Chiar dacă nu vrei să le spui părințiilor trebuie să le spui ei sunt singuri care te pot ajuta și o să rezolvi problema.Nu trebuie să te ascunzi de parinți ce rău poate să iți facă părinții

| MariaAna99 a răspuns:

Buna, pot sa te ajut, sa iti dau niste sfaturi