anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-masad. Acum 3 luni fostul meu prieten(care a fost si prima dragoste)a vrut sa ne impacam dar eu l-am refuzat deoarece pur si simplu eram pana peste cap de certurile noastre dese din nimicuri. Dupa 1 luna am vrut eu sa ne imapcam caci il iubesc foarte multsadsi el pe mine. i m-a refuzat.sadsi de 1 luna jumate nu am mai vorbit nimic deloc.sadCe as mai putea sa fac sa il am inapoisad? App:avea o vreme la status melodii care reprezentau pov noastrasad. Ce as mai putea sa iii spunsad?

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vorbeste serios cu el si marturiseste-i dragostea ta fara ocolisuri!

| Lorelai a răspuns:

Prietenul tau e un tip razbunator vadhee hee Eu zic sa il mai lasi o vreme apoi poti discuta si sa il intrebi ce are de gand cu aceasta relatie. Eu te sfatuiesc, daca el spune ca nu mai vrea sa fie cu tine, sa fii de acord cu el, sa-i spui ca da are dreptate, ca nu mai meriti sa va impacatihee hee si ca o sa te obisnuiesti fara el. Apoi sa ii vezi reactia. Daca te iubeste nu ar mai fi dispus sa lungeasca si mai mult aceasta perioada de despartire. Daca cumva chiar nu mai vrea sub nici o forma sa fie cu tine, foarte bine, inseamna ca tipul nu te merita, e prea imatur!

| ßέßέ a răspuns:

Intreaba-l daca te mai iubeste si explica-i sentimentele tale fata de el, ca nu l-ai uitat si ca inca il iubesti.

| edward_5557 a răspuns:

Vorbesti cu el si fii sincera. spune-i tot ce gandesti! oricum numai ai ce sa pierzi asa macar te eliberezi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai asa e cu voi fetele, nici voi nu stiti ce vreti.
Odata e alba, odata e neagra.
Acum ce sa faci, daca il iubesti cu adevarat, insista!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baietiilor nu le place sa tot ii sacai asa.Acum te refuza poate doar sa se razbune dar daca tine la tine cu adevarat o sa doreasca sa va impacati pana la urma. oricum si u esti cam nesigura de ceea ce iti doresti.si daca esti satula de ceruri atunci de ce sa mai continui crezi ca de data asta va fi altfel...