| eusingura a întrebat:

Va rog, ajutati-ma! Am 15 ani, a fost primul si singurul meu iubit ne cunoastem de 4 ani in acest timp am mai fost impreuna dar era ceva pentru 1 saptamana si nici nu ne intalneam, acum 5 zile m-am despartit de el si eram de 10 luni impreuna.Va dati seama, sufar enorm si cel mai rau e ca nu am cu cine sa vorbesc, plang intruna l-am sunat acum 10 minute depe telefonul lui taica-miu ca eu nu mai am minute (cu #) si i-am zis sa ne impacam si mi-a zis ca ce mi-a zis el mie sa nu-i mai zic si gata acum nu mai ramanem nici prieteni si ca-l suna el pe taica-miu. El nu stia ca am sunat de la taica-miu si l-a sunat dupa 3 minute cu # si i-am zis ca-i promit ca-l las in pace la care el zice"bine dar daca mai vad vreun apel cu # il sun"de parca numai eu il sun cu #. El este cu alta acum ca altfel l-as fi facut sa ne impacam... vrea sa faca si revelionul cu ea mi-as dori tare mult sa pot vorbii cu cineva la telefon si sa ma asculte cineva. M-am saturat de aceiasi"prieteni"care dupa ce le zici ceva afla tot orasul sau de acei prieteni care nu-ti sunt alaturi. vreau niste sfaturi, cum sa fac sa ma impac cu el? va multumesc si poate o sa zica cate unii sa-l las in pace ca nu-i de mine dar sunt sigura ca acele persoane nu stiu ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Răspuns Câştigător
| DeeDee_4511 a răspuns:

Baga ID : dee_candy.girl in lista happy
Poate o sa reusesc sa te ajut sa treci peste big hug
poti sa te descarci la mine :*

6 răspunsuri:
| Douapunccteunics a răspuns:

Heii nu mai plânge te înțeleg daca vrei poti vorbi cu mine big grin id meu e helerloredanahappy.

Răspuns utilizator avertizat
| Cineva12345 a răspuns:

Pf. Te inteleg ca`l iubesti, dar chiar nu merita. Incearca sa-ti traiesti copilaria cat mai ai timp, ca de baieti o sa tot ai parte happy.

| MaiiaAna a răspuns:

Chiar il iubesti? il iubesti? il iubesti cu adevarat?
Daca e asa, ar insemna ca vrei binele pentru el, vrei ca el sa fie fericit, atunci indeplineste-i dorinta, lasa-l in pace pentru o vreme dace el crede ca va fi fericit cu cealalta.

Lasa-l o luna-doua, dupa care incearca sa vorbesti cu el (ca si cum ati fi amici) incepe cu "ce faci" si cuntinua prin a-i cere sfaturi. Daca raspunde la acestea e bine, si mai departe te descurci >usor-usor ii amintesi cum era cand erati impreunahappy<

Dar sper ca, in perioada cand il lasi in pace, sa ti se vindece rana din inima si fii fericita alaturi de altcineva mai bun, care te meritahappy
Un 2011 plin de surprize >big grin

| Alyna_8280 a răspuns:

Stiu cum e sa suferi, am avut si eu destule relatii mai lungi, si e chiar f naspa, dar incearca sa treci mai departe sau fa cum am facut eu cheama-l la un suc si puteti lamuri totul fata in fata ca asa e cel mai bine dar faza e ca ar fi mai bine sa nu aibe prietena pentru ca poate e genu de persoana sa nu insele... oricum ai grija ce faci si i`al incetu, bafta:*

| eusingura explică:

Pentru Alyna, am incercat in orice fel sa-l fac sa vorbim fata-n fata dar nu vrea sa ne mai intalnim niciodata nici ca prieteni ca nimic.