Baga ID : dee_candy.girl in lista
Poate o sa reusesc sa te ajut sa treci peste
poti sa te descarci la mine :*
Heii nu mai plânge te înțeleg daca vrei poti vorbi cu mine id meu e helerloredana.
Pf. Te inteleg ca`l iubesti, dar chiar nu merita. Incearca sa-ti traiesti copilaria cat mai ai timp, ca de baieti o sa tot ai parte .
Chiar il iubesti? il iubesti? il iubesti cu adevarat?
Daca e asa, ar insemna ca vrei binele pentru el, vrei ca el sa fie fericit, atunci indeplineste-i dorinta, lasa-l in pace pentru o vreme dace el crede ca va fi fericit cu cealalta.
Lasa-l o luna-doua, dupa care incearca sa vorbesti cu el (ca si cum ati fi amici) incepe cu "ce faci" si cuntinua prin a-i cere sfaturi. Daca raspunde la acestea e bine, si mai departe te descurci >usor-usor ii amintesi cum era cand erati impreuna<
Dar sper ca, in perioada cand il lasi in pace, sa ti se vindece rana din inima si fii fericita alaturi de altcineva mai bun, care te merita
Un 2011 plin de surprize >
Stiu cum e sa suferi, am avut si eu destule relatii mai lungi, si e chiar f naspa, dar incearca sa treci mai departe sau fa cum am facut eu cheama-l la un suc si puteti lamuri totul fata in fata ca asa e cel mai bine dar faza e ca ar fi mai bine sa nu aibe prietena pentru ca poate e genu de persoana sa nu insele... oricum ai grija ce faci si i`al incetu, bafta:*
Pentru Alyna, am incercat in orice fel sa-l fac sa vorbim fata-n fata dar nu vrea sa ne mai intalnim niciodata nici ca prieteni ca nimic.