El si cu familia lui ar trebui sa tine cont de un lucru: tu nu esti de etnie roma, deci ai profitat de acest"drept"(cu toate ca si in ortodoxism este aceasta regula, s-a degratat ulterior, in fine nu asta conteaza)cand erai inca necoapta la minte.Stiu ca este greu sa-i spui lui, dar mai ales familiei lui si daca o faci va iesi cu scantei daca zici ca el a zis ca te paraseste daca nu mai esti fata mare.Eu inteleg ca-l iubesti, dar nu crezi ca trebuie sa mai astepti putin pana sa faci acest pas important, casatoria.Totusi ai o varsta destul de frageda, zic eu pentru a-ti lua viata in propriile maini.Mai gandeste-te la un aspect si pe primul l-ai iubit(cel caruia i-ai dat virginitatea) dar s-a terminat cu toate ca nu te astepttai la asta. Daca se va intampla la fel si cu partenerul actual? La tigani din cate stiam eu femeia este cu siguranta supusa barbatului in sensul ca ea nu face nimic altceva decat sa faca copii, mancare si curatenie, adica sa-si slugareasca barbatul.Nu prea e apreciata nu mai vorbim de un job, aici nici nu incape indoiala. Tiganii apeleaza de asemenea la violenta verbala cat si fizica, mojoritatea dintre ei fac asta.Plus ca daca il parasesti sau divorteti ai dat de naiba.La ei nu se concepe asa ceva.Eu zic sa te gandesti mai bine la aceasta problema care este dupa parerea mea destul de dificila.Crezi ca te simti pregatita sa fii sluga? Parintii tai ce zic? Vezi sa nu faci o nebunie pe care sa o regreti toata viata. Tiganul tot tigan ramane(nu sunt rasista), dar exceptiile sunt mai rare.In ceea ce priveste virginitatea ta, nu stiu ce sa zic.Improvizeaza ceva sau recurgi la himenoplastie.Un an nou fericit!
Ai 19 ani atunci sfatul meu este sa il lasi ca e tigan. Daca tu esti romanca nai ce cauta cu tiganii la un loc. Tiganii tot tigani ramin indiferent ce s-ar intimpla. daca asa ai ajuns e de rau, inseamna ca nu te vor barbati sau stiu si eu ce ai.Dar chiar si asa vezi-ti de treaba ta.nu sint rasist dar relatiile sanatoase si asa mai departe se fac intre oameni de aceiasi rasa.aceaiasi zona geografica si asa mai departe. apoi ce nu ai ce face de te mariti la 19 ani.veziti fata de treaba.auzi daca nu esti virgina sa jurat ca te lasa.ce mai lume parca ai fi strabunica pe bune. vorba cuiva de pe aici dar el este virgin? spune-i si tu mai nene tu esti virgin ca daca nu esti team lasat din prima.si vezi ce o sa zica.asa ati ajuns sa va milogiti la tigani si negri si mai stiu eu ce alte natii.dar romanii ce nu mai sint au disparut? ia da o poza cu tine sa te vad ca de arati bine te iau eu, numai asa sa nu te bagi cu tiganii.
Te duci la o clinică și faci HimenoPlastie. Adică reconstrucția himenului. Costă undeva la 300 Euro să zic.
Altă variantă n-am, decât să iei poate din comerț pastile din acelea de sange fals de la un shop de farse și să ți-o spargi inaintea actului în păsărică.
Cauta unul de moda noua,lasa-l dracu pe tiganul asta bocciu ca vei avea copii urati, toti tiganii sunt oribili, le-as da foc si as privii cum se chinuie ca merita ca astia sunt niste putori ordinare care mai au si pretentii exagerate, daca stai cu cretinul vei avea o viata de toata jena, fugi de el cat mai poti
Trebuia sa te gandesti inainte sa te combini cu el.Stii prea bine ca orice tigan care se respecta vrea ca fata sa fie "domnisoara".Eu zic sa nu incerci chestia cu basica de peste sau alte trucuri din auzite ca daca se prinde ai pus-o!
Desi cu parere de rau raspunsul meu nu te va ajuta, iti zic o chestie : El e virgin? logic ca nu...atunci el de ce iti cere tie chestia asta? de ce alegi sa-ti incui viata cu un incult ca el? si nu am spus chestiile astea pentru ca e tigan..nu sunt rasist