Vorbeste cu fratele ei si zi sa te ia acasa la ea si sa o iei intr'o camera sa ii ceri explicatii. Va avea 2 solutii.
1) Sa iti dea explicatii
2) Sa te scoata afara =) Daca face asa... uit-o Nu mai are rost.
Da mi-a spus fratele ei asta, in weekendul asta sa ma duc la el acasa sa vorbesc cu ea fata in fata, si sa lasam amandoi orgoliul(eu nu am dar ea are foarte mare orgoliu)
Hm.are ea un motiv pentru care spune ca relatia nu are un viitor.incearca sai intrebi fratele despre acest motiv. dupa cu povestesti are noroc de un baiat ca tine.dar na, orgoliul e mare. daca reuseste sa treaca peste asta.sa stii insa ca faptul ca i-ai dat timp si nau ai insistat pe moment si tiai pus alta relatie pe facebook a ranito.tio zic ca fata fiind. fetele sunt fete si nu prea ai ce sa le faci.asa sunt ele.sensibile la din astea.chiar daca recunosc sau nu.fratele ei iti poate fi aliat.asa ca incearca sa porti o discutie intre 4 ochi si cu el.creed ca ceea ce face face pentru ca vrea sa-si vada sora bine si incearca sa treaca el peste orgoliul ei care va desparte.poate.cauta mai multe indicii.ce i-a provocat reactia asta.stii,poate ti-a trimis mesajul ala de despartire ca sa te testeze. daca o iubesti. fetele au nevoie de dovezi de dragoste cat de des se poate asta spre disperarea baietilor.si deci vazand reactia ta s-a suparat.si a intervenit orgoliul.asta inseamna ca trebuie sa muncesti ceva si sa insisti ca sa ii topesti neancrederea si orgoliul.si pe viitor dupa impacare incearca sa ai o relatie mai comunicativa cu ea.sa va spuneti ce simtiti si de ce aveti nevoie.si ei sa nu-i fie rusine sa-ti zica ca vrea sa simta mai mult ca o iubesti.bafta.iti tin pumnii