| oAnonim a întrebat:

Va rog ajutati-ma . am fost cu o fata 5 luni , in care ne-am iubit foarte mult , nu am avut certuri si alte chestii , si deodata(acum 8 zile) imi da un sms dimineata ca ne despartim ca i-ar fi mai bine singura(nici macar nu mi-a dat un motiv) si am lasat-o sa stea singura , iar eu seara am intrat intr-o alta relatie(nu simt nimic pentru noua fata.) Dupa 6 zile de cand ne-am despartit , fosta m-a sters de la prieteni pe facebook si am intrebat-o pe mess de ce si a spus "esti jalnic hai du-te dracu ba" si cand am vazut astea i-am dat si ignore si nu am mai vorbit cu ea,si cand ma duc a doua zi la liceu , fratele ei(este mai mare ca mine cu 2 ani) mi-a spus mie ca a aflat ce mi-a spus si a zis ca a aflat si mama ei si ca era si sa o bata pentru ce mi-a zis mie si ca a zis chestia aia ca era cu o fata langa ea si avea "tupeu" si s-a dus in clasa la fosta iubita a luat-o in brate a scos-o pe hol si pe urma ea mi-a spus "iarta-ma te rog imi pare rau ca am gresit" si pe urma am mai stat noi ce am mai stat si a zis fratele ei sa ies eu din noua relatie si sa fiu iar impreuna cu sora lui ca baiat ca mine i-a spus si mama,si tatal,si fratele ei ca nu mai gaseste , si pe urma a zis ea pe hol "eu nu cred ca vom mai putea avea o relatie" iar eu cand am auzit am zis "uite vezi , nu mai putem avea o relatie a zis si ea" si pe urma fratele ei i-a spus "hai du-te in clasa ca ai tupeu fata in fata cu el esti orgolioasa,acasa stai si suferi ca fraera si aici esti orgolioasa" si i-am dat un sms fostei iubite ca daca vrea sa vorbim , sa vorbim doar intre 4 ochi si sa lase orgoliul , acum sa vad ce imi zice . sincer m-as impaca cu fosta ca nu pot sa o uit si inca o iubesc . ce sa fac . Tin sa mentionez ca a fost PRIMA relatie pentru ea , PRIMA dragoste pentru amandoi , in care am simtit ca o iubesc mai mult ca orice , a fost primul sarut pentru ea cu mine . ea imi spune mie ca nu are rost sa mai fim impreuna .din orgoliu spune asta.iar fratele ei imi spune ca ea zice asa de fata cu mine dar cand e acasa imi spune ca ea vrea sa fie cu mine ca ma iubeste.habar n-am mai mult ma deruteaza fratele ei . si nu stiu cum sa fac sa fiu doar eu cu ea intre 4 ochi sa ii spun sa luam totul de la 0. ca daca i-as spune sa ne intalnim nu ar accepta . ce pot sa fac daca eu o iubesc .

3 răspunsuri:
| PwFuLeTeLe a răspuns:

Vorbeste cu fratele ei si zi sa te ia acasa la ea si sa o iei intr'o camera sa ii ceri explicatii. Va avea 2 solutii.
1) Sa iti dea explicatii
2) Sa te scoata afara =) Daca face asa... uit-o happy Nu mai are rost.

| oAnonim explică (pentru PwFuLeTeLe):

Da mi-a spus fratele ei asta, in weekendul asta sa ma duc la el acasa sa vorbesc cu ea fata in fata, si sa lasam amandoi orgoliul(eu nu am dar ea are foarte mare orgoliu)

| dragonladyflame a răspuns:

Hm.are ea un motiv pentru care spune ca relatia nu are un viitor.incearca sai intrebi fratele despre acest motiv. dupa cu povestesti are noroc de un baiat ca tine.dar na, orgoliul e mare. daca reuseste sa treaca peste asta.sa stii insa ca faptul ca i-ai dat timp si nau ai insistat pe moment si tiai pus alta relatie pe facebook a ranito.tio zic ca fata fiind. fetele sunt fete si nu prea ai ce sa le faci.asa sunt ele.sensibile la din astea.chiar daca recunosc sau nu.fratele ei iti poate fi aliat.asa ca incearca sa porti o discutie intre 4 ochi si cu el.creed ca ceea ce face face pentru ca vrea sa-si vada sora bine si incearca sa treaca el peste orgoliul ei care va desparte.poate.cauta mai multe indicii.ce i-a provocat reactia asta.stii,poate ti-a trimis mesajul ala de despartire ca sa te testeze. daca o iubesti. fetele au nevoie de dovezi de dragoste cat de des se poate tongue asta spre disperarea baietilor.si deci vazand reactia ta s-a suparat.si a intervenit orgoliul.asta inseamna ca trebuie sa muncesti ceva si sa insisti ca sa ii topesti neancrederea si orgoliul.si pe viitor dupa impacare incearca sa ai o relatie mai comunicativa cu ea.sa va spuneti ce simtiti si de ce aveti nevoie.si ei sa nu-i fie rusine sa-ti zica ca vrea sa simta mai mult ca o iubesti.bafta.iti tin pumnii happy