Naspa situatie.
Da' fa-ma sa inteleg: unde s-a mutat fostul?
S-a mutat din oras sau, in orasul respectiv, dar mai departe de tine?
Eu as zice sa revii inapoi la fostul iubit, daca la asta actual nu tii asa mult, mai.
Daca inca te mai iubeste si tu, daca il mai iubesti, puteti fii impreuna. Distanta nu poate desparti sentimentul puternic numit,, iubire''. deci:X...bafta:*
aa.si pe actualul iubit, la care nu tii asa mult, vezi cum faci ca sa nu fie asa jenant incat sa-i spui ca.nu mai vrei sa fii cu el:*
sper sa iti fie de folos:*:*
Muult succes si noroc in viata:*!
Sa te decizi singura cu cine vrei sa ramai.Gndeste-te ca daca ii zici actalului se va simti ranit, dar nici nu ai cum sa il minti.Fii sincera cu actualul si explica-i cu calm situatia, asta daca vrei sa te reintorci la fostul. Daca esti hotarata sa reununti la el pentru cel cu care esti acum, atunci uita-l pentru todeauna.In tot cazul, fa ce-ti spune inima.
Bafta!:*
Ar trebui sa stai s ate gand ca daca fostul s-a mutat nu mai ai cum sa fii cu el chiar daca te iubeste, daca crezi ca nu mai poti fi cu actualul vb cu el si zii frumos ca nu imi poti sa fii cu el ca ink tii al fostul e mai bine sa fii sincera cu el si poate va aprecia asta bafta
Daca te mai iubeste eu m-as gandi de 10 ori inainte sa iau o decizie dar mai bine te intorci la el
S-a mutat din oras, era bine daca era doar putin mai departe de mine. Oricum nu cred ca pot sa mai fiu cu el pentru ca e prea mare distanta... dar parca nu pot sa stau fara el... :-
Buna stiu prin ce treci am situatia asemanatoare cu a ta. da o intrebare unde sa mtat?
asa departe?
beausingurlamasamea întreabă: