| hearhit a întrebat:

Va rog ajutati-ma.
Am intrat intr-o depresie.
Din cauza unui baiat pe care il plac si nu pot sa fiu cu el din motive foarte intemeiate, am incercat sa-mi iau viata, am inceput sa iau pastile ca sa pot sa dorm noaptea, nu sunt emo sincer, urasc emoistii dar am si incercat sa-mi tai venele sau sa-mi scriu initiale lui.
am incercat timp indelungat sa-l uit dar nu am reusit.
Va rog, ajutati-ma, dati-mi un sfat.

Răspuns Câştigător
| Dollicious a răspuns:

Nu are rost sa faci toate astea, gandeste-te si la ceilalti, o sa sufere dupa aceea dar mai ales gandeste-te la el. Daca zici ca te iubeste inseamna ca o sa sufere pentru tine daca te omori, iar lacrimile lui nu te vor aduce inapoi.
Cat despre faza ca nu puteti fi impreuna si ca parintii nu ar fi de acord incercati sa va ascundeti, sa nu stie nimeni de voi, daca vor afla perintii le promiti ca nu mai faci si ca n-o sa mai fi cu el.
si eu am fost mult timp cu baiatul care nu trebuia si parintii neau prins de vreo 2 ori insa stiu ca m-a iubit si inca ma iubeste. si eu pe el
deci tine minte: renunta la pastile, taiat venele, depresie si toate astea ca nu o sa se termine bine si daca va iubiti, luptati

sper ca te-am ajutat cat de catwinking

12 răspunsuri:
| Violetta2303 a răspuns:

Si eu sunt tot asa il plac de un an si...pur si simplu nu putem fi impreuna cand vreai sa iti ei viata sau sa faci ceva rau gandeste-te la parinti nustu la cineva care ar suferi daca tu patiesti ceva rupe ceva plangi dar nu face prosti o sa treaca. am prietene care au stat dupa un baiat 5 ani si mai urmeaza mai bine lupta sa fiti impreuna fa orce dar nu sa te omorigandestete daca te omori nu o sa mai ai sansa sa fi cu el sa petreceti clipe impreuna si nu doar cu el poate alt baiat nu se stie niciodata nu uita daca el nu vrea sau nu te iubeste inseamna ca nu e sufletul tau pereche asa ca mai cauta o sa il gasesti succes:*

| adela93 a răspuns:

Uita-l

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Gandeste'te ca odata vei fi cu el!
Gandeste pozitiv nu ai de ce sa iti iei viata pentru un baiat sad!
Fa inasal fel incat sa zici ca : " mai nu pot fi acu langa el dar va fi o vreme cand o sa se intample asta ...nu acu dar poate peste un 1, 2, 3,4-10 ani o sa fiu "
Trebuie sa ai incredere in tine sa fii puternica
Macar o speranta trebuie sa mai ai ca vei fi cu el odata... speranta moare ultima straight face!
Ambitioneaza'te si zii in sinea ta : " Candva o sa fiu langa el. stiu asta"

Mai poate ti se pare stupid dar am fost in locul tau si stiu ce simti sad
Ai grija de tine si nu mai fa ce ai facut sad!
Pa :*

| SpEEdz0r a răspuns:

In primul rand pot spune ca ai probleme cu capu`. Parca ar fi un singur baiat pe toata planeta... Daca dai un mass cine vrea sa fie cu mine ti se blocheaza pc`u! Fi serioasa cauta`ti pe altu` nu se termina lumea intr-un baiat! Si renunta la pastile incearca cu saritu` in cap. tongue

| loveflorenciabertotti a răspuns:

Sa stii : Viata e ca o padure fermecata, acolo se afla multe lucruri frumoase dar si multe lucruri mai urate, tu trebuie pur si simplu sa treci pe langa ele fara sa-ti pese, nici un baiat nu merita suferinta ta! El nu merita lacrimile tale! In fiecare lucru rau exista si o parte buna, asa ca priveste partea plina a paharului. Nu trebuie a iti iei viata pentru cineva ce nu te merita pentru nimic in lume! Ar trebui sa il uiti! Asta e parerea mea happy

| Mike959 a răspuns:

Calmeaza-te,nici nu ai idee cat de frumoasa si scurta poate fi viata, nu trebuie sa te gandesti la asa ceva, orienteaza-te spre partile frumoase! Sunt pers care te iubesc si vei gasi pe cineva sa te iubeasca si sa te aprecieze!

| Libelle a răspuns:

Mama...tu deja nu il mai placi.Il iubesti rau de tooot.

Of...trebuie sa fii puternica.happy
Gandeste-te cum a zis si bulinutza123 pozitiv.

Uite ce imi zicea mie o persoana mai inteleaptahee hee:``daca Dumnezeu nu vrea sa ne ofere ceva ce ne dorim,e posibil ca acel ceva sa nu fie pentru noi``
Deci? Daca nu poti fi cu el exista doua posibilitati,sa fie lucrul asta rezervat pentru mai tarziu,si cu o gandire limpede si privirea inainte se poate, sau sa nu iti fie potrivit tie si lucruile se intampla asa pentru ca asa trebuie.
Vezi? Nu e totul asa sumbru cum crezi tu.

Crede-ma in orice situatie trebuie sa zici ``trece si-asta``, nu ``eu ma omor ca nu mai pottt``!

Hai nu mai fii trista!happyFa loc si fericirii macar cat de putin in viata ta.

| hearhit explică:

Credeti ca nu mi-am zis niciodata in sinea mea ca mai poate fii o speranta? ba da, dar el mi le a luat pe toate.
Si poate tine la mine dar, v-am spus, e ceva ce ne impiedica sa fim impreuna.
Nici macar familia nu o sa fie de acord.
Da macar sa stiu ca ma iubeste cu adevarat si e de ajuns.
O sa dau si fundita.
Ms pentru cei care ma ajuta.

| Lulu1987 a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta. iubeam o fata la nebunie si ea m a parasit. vroiam sa ma sinucid.dar uite ca inca traiesc! cum? mi am facut o alta iubita si ea m a ajutat sa trec peste.deci.sfatul meu:fa-ti pe altu'!

| NoSmile a răspuns:

Nu mai reactiona asa, nu are rost sa te disrugi pentru un baiat, care probabil nu te-a meritat. incearca sa vezi partea plina a paharului.si mai ales gandeste-te ca sunt atat de multe persoane in jurul tau care te iubesc.incearca sa te distrezi, sa-ti ocupi timpul si totul va fi ok.o sa rasara soarele si pe strada ta, totul depinde de tine. Fii optimista.ai ai grija de tine.

| faranume_2206 a răspuns:

Dami id-ul tau de mess. vreau sa vorbesc cu tine thinking

| mutzy211 a răspuns:

Salve!
Consulta un psiholog, poate te ajuta...