Mai copilule...m-as hazarda sa iti explic ca eu am dublul varstei tale dar cred ca e inutil ca tu sa intelegi ceva din asta. Dar pentru ca imi plac copiii si pentru ca am un verisor de varsta ta pe care il ador uite, stau sa iti explic : 1. Nu stiu unde ai vazut tu ca eu as fi spus ca nu inveti bine. Ceea ce trebuia tu sa intelegi e ca ai alte prioritati acum nu fetite proaste si toti gargaunii pe care ii ai tu in cap. 2. daca ai fi citit tot ce am scris ai fi vazut ca ti-am explicat de ce face ea ce face la adresa ta.3. Nu mai arunca vorbe precum "iubire" pentru ca habar nu ai ce inseamna ..esti inca foarte foarte (de 13 ori foarte mic ) ca sa ai "probleme" de genul asta. Bucura-te de viata si nu te mai crampona in tampenii
- Halluu.
Tot ce trebuie să faci este să fii sigur pe tine. Dacă ești sigur pe tine se poate rezolva totul. Eu zic să vorbești cu ea, și să îi spui că o placi și o iubești, dacă chiar nu merge, încearcă să ți-o scoți din cap.
Baftă!
Biie. >
Eu zic ca tu sa ii spui ca ai auzit de chestia asta si sa o intrebi daca e adevarat, dupa aia, dupa ce iti raspunde, sa o intrebi pe care alege ca nu poate fi cu 2 in acelasi timp, si sincer, te inteleg si eu am fost in aceeasi situatie si tot eu am iesit castigator ai incredere ^_^
WTF! La 13 ani? Iubire? Ea mai are pe altcineva? Ii schimba ca pe sosete?
Bai nene da voi teme pentru acasa nu aveti? Nu aveti de citit si comentat d'alde Plumb sau de rezolvat probleme cu perimetru si arie? Astea sunt problemele pe care copiii din ziua de azi le au? Iar tu daca chiar vrei un sfat : crede-o pe cuvant cand iti spune ca nu e interesata. Mai sare la tine in brate pentru ca ei ii place ca tu esti topit dupa ea si vrea sa fie sigura ca ramai asa. Iar ea ...are iubit de 20 ani la 13 ani? Asa imi vine sa ma duc la oamenii care va cresc si educa si sa ii pocnesc (si da, la parinti ma refer).
Ce te intereseaza daca am eu teme pentru acasa. Stii tu ca eu nu mi le fac sau ca nu invat bine?