Am inteles acum!
poate ca o sa se desparta de tine! dar daca te iubeste cu adevarat nu o face
eu asa cred!
nu e bine sa stai pe ascuns dar daca va iubiti cu adevarat merita incercat:
bafta!
Nu ar trebui sa ii ceri sa renunte la fam lui pentru tine din momnet ce familia ta nu il place pe el! aici ai facut o mare greseala!
daca el ti-ar cere sa renunti la ai tai pentru el ai face asta? nu prea cred!
nu stiu ce varsta ai dar poate ca tatal tau are un motiv intemeiat ca sa nu te lase sa fi cu el!
incearca sa dicuti si cu tatal tau sau cu mama ta,poate e mai intelegatiare!
si nu rezolvati nimic stand pe ascuns!
deci singura solutie e s vb cu parintii si sa rezolvai problemele! normal ca daca il pui s aleaga intre tine si familia lui isi alege familia! depinde ce varsta are! daca se poate intretine singur si are un loc de munca poate ca ar alege sa plece d langa familia lui, dar si daca ar pleca de langa ei tatal tau tot nu ar fi de acord, pentru ca in toata povestea asta tatal tau e cel care nu e de acord si tu esti cea care trebuie sa rezolve problema!
Pai ar trebui sa vb cu tatal tau sa-l faci sa inteleaga ca tu il iubesti pe acest baiat si el pe tine.Si ca voi chiar va intelegeti. Poarta o discutie deschisa cu tatal tau si incearca sa afli motivul pentru care este impotriva relatiei tale cu el.Pt k sincer daca va ascundeti nu rezolvati nimic, o data si-o data tot se afla ca inca sunteti impreuna...va poate vedea cineva intamplator impreuna si tot vor afla ai tai sau ai lui.