| GeorgianaAdelina2000 a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu parerile voastre. Am mare nevoie de ele! Ma tem ca sunt insarcinata! :'( Imi este rau,nu pot sa mananc,imi este somn. Toata ziua nu am mancat nimic inafara de biscuiti,imi era rau,cand a facut mama cartofi prajiti nu am putut sa mananc, simteam ca imi vene sa vomit de la miros. Nu mi sa mai intamplat asta de la cartofi si cu o zi in urma dupa ce am mancat si atunci mi-a venit sa vomit :'(

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ai motive sa fii insarcinata? Ai facut ce trebuie ca sa devii? Daca da, fa-ti un test dupa 21 de zile pentru a fi sigura. Daca nu, probabil te-ai simtit rau zilele acestea. Toti mai patim asa.

| corbulalbrosu a răspuns:

Esti cumva o a 2-a maica sfanta sa ramai insarcinata din neant? Fara sex nu poti ramane insarcinata decat prin inseminare artificiala. Daca ai suferit o asemenea interventie macar anunta-ne si pe noi sa nu ne mai batem capul cu ghicitoarea ta. De asemenea tin sa te anunt ca orice femeie incepe sa aiba simptome de sarcina de abia dupa trecerea a minim 5-6 saptamani de la zamislire.Deci greturile tale precum si starile de oboseala au cu totul alta cauza. O vizita la medicul de familie ar fi indicata daca aceasta stare va persista.Pa,pa.

| GeorgianaAdelina2000 explică (pentru corbulalbrosu):

Hei Corbulalbrosu, daca am zis ca ma tem ca sunt insarcinata e de la sine inteles ca am facut sex. Iti dau un sfat: Nu mai comenta asa prosteste ca odata si odata vei primi o injuratura de nu o sa mai dai vreun raspuns. Nesimtitule!

| GeorgianaAdelina2000 explică:

De la suferinta din dragoste pot pati asta?!

| ForWhat a răspuns:

Poti avea si o infectie ceva. Fa mai intai un test de sarcina si apoi daca iese in avantajul tau poti sa consulti un medic. Si eu am avut o perioada care ma tinuse cam 2 sapt si am fost la medic si mi-a spus ca este doar o infectie.

| Hitback a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Hepatita? Nu vad legatura intre ce spui tu si ce a zis ea.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru GeorgianaAdelina2000):

De ce te-ai ofuscat intr-atat domnisoara? Nu cred ca am facut vreo referire nepoliticoasa, sau imorala la adresa ta. Raspunsul meu este unul de bun simt si cat se poate de corect si mai ales la subiect.Alta data invata-te sa formulezi corect si pe inteles intrebarea.Se pare ca iti lipseste minima educatie, dar nu-i poti cere cuiva ceva ce nu are.

| Hitback a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Las-o-n pace. E in lumea ei corbule. Mi-a placut aia cu "nu mai comenta asa prosteste ca odata si odata vei primi o injuratura de nu o sa mai dai vreun raspuns"

Cred ca daca ii mai dai un comm te lasi de tot de TPU si intri in vacanță. laughing)

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Hitback):

Iti multumesc atat pentru comentariu cat si pentru sfat.Sa ai o seara minunata. pa, pa.

| ForWhat a răspuns:

Starile astea sunt provocate si de hepatita

| dariaelena a răspuns:

Mai bine ti-ai cumpara un test de sarcina si ti l-ai face ca sa scapi de dubi.

| Hitback a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Sper sa nu fi inteles comentariul meu gresit. Eu te sustin.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru GeorgianaAdelina2000):

Am sperat ca esti totusi o fetita educata si civilizata si ii vei raspunde la raspunsul lasat chiar si de unul considerat NESIMTIT. Se pare ca am sperat in zadar.laughing