Parerea mea ar fi ca ar trebui sa te intorci la A pentru ca nu mai gasesti asa des baieti care sa se comporte cu tine bine. toti in ziua de azi vor sa-si bata joc, si are dreptate o sa-ti para rau. si daca ti la el si crezi ca v-a mai merge relatie de ce nu? Nu te lasa dusa de frumusetea unui baiat. Ca sa-l cumintesti pe baitul de cartier iti trebuie multa experitenta. Deci in final impaca-te cu fostul` si nu vei regreta.
Pe D deoarece A e arogant! il poti schimba pe D usor! dai un regim strict, dar sa nu se desparta de tine! ca dexemplu ascundei tigarile, asa am fost si eu cu unul mai mare dar fuma si bea des, cu toate ca eu il iubeam vream sa ne despartim! apoi i-am inlocuit tigarile cu bomboane si l-am facut din baiat de cartier in"majordomn"
Buna, pai nu stiu cum sa-ti zic daca fostul avea dreptate ca vrea sa va desparta si ca doar o sa-si bata joc de tine eu zic nu se merita sa mergi la intalnire.eu zic sa te impaci cu fostul daca el chiar te iubeste te merita in totalitate si in momentele astea poate sufera si poate i-ai face un bine dar daca tu nu te simti atrasa de el mai bine pui punct pentru totdeauna si sa ramaneti simpli amici
Fa cum simti tu! Oricum, A ar trebui sa fie batut in cap sa te mai primeasca inapoi dupa ce i-ai facut asta.Acum esti cu D.
HappynewCenusa întreabă: