anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu un sfat
De ceva timp imi place de un baiat. Am fost 8 ani in aceeasi clasa. Ne cunoastem bine. Ne intelegeam foarte bine. In ultimii ani nu mai pastrasem asa legatura, fiecare era pe drumul lui. El a umblat dupa mine pana pe la vreo 15, 16 ani (acum avem 20). Stie ca imi place de el, stiu ca si lui iiplace de mine dar a zis ca ii e frica sa se riste sa avem o relatie. A zis ca nu vrea sa dea cu batul in balta si dupa sa ma faca sa sufar si nici sa ajung sa il evit. El nu mai crede in sentimente, nu mai vrea sa puna suflet. A avut 3 relatii si in toate a fost inselat si folosit. In ultima perioada a avut multe pe cap si nu prea mai reusesc sa il fac sa ne vedem. Cum sa fac sa fie bine? Sa aiba incredere? Cum sa fac sa avem o relatie? As avea vreo sansa? Multumesc din suflet!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiind prieteni foarte buni, cunstinte vechi nu ar trebui sa-ti fie deloc greu sa-l intrebi in mod direct care ii sunt sentimentele lui actuale fata de persoana ta si in functie de raspuns sa-i propui chiar tu sa incercati sa deveniti un cuplu deoarece consideri ca ai fi femeia potrivita, cea care il poate face fericit. Daca ii vei spune in mod direct fara ocolisuri il vei pune in situatia de a-ti da un raspuns la fel de direct fara echivoc. Succes.

0 răspunsuri: