| Sabstefania a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu un sfat.
De ceva timp imi place de un baiat. Am fost 8 ani in aceeasi clasa. Ne cunoastem bine. Ne intelegeam foarte bine. In ultimii ani nu mai pastrasem asa legatura, fiecare era pe drumul lui. El a umblat dupa mine pana pe la vreo 15, 16 ani (acum avem 20). Stie ca imi place de el, stiu ca si lui iiplace de mine dar a zis ca ii e frica sa se riste sa avem o relatie. A zis ca nu vrea sa dea cu batul in balta si dupa sa ma faca sa sufar sau sa ajung sa il evit. El nu mai crede in sentimente, nu mai vrea sa puna suflet. A avut 3 relatii si in toate a fost inselat si folosit. In ultima perioada a avut multe pe cap si nu prea mai reusesc sa il fac sa ne vedem. Cum sa fac sa fie bine? Sa aiba incredere? Cum sa fac sa avem o relatie? As avea vreo sansa? Nu am nicio idee. Multumesc din suflet!

1 răspuns:
| RAY a răspuns:

Din propie exprienta spun ca o data ce ti-ai pierdut increderea foarte greu mai crezi in cineva cu adevarat, daca tu spui ca a avut 3 relati si ca posibil deja a iubit cu adevarat gandurile lui sunt cam si in prezent spre prima iubita, totul e posibil nu spun ca nu desi foarte greu da e posibil, deci mereu va avea teama ca va pati la fel, posibil va deveni indiferent sau posesiv gelos lipsit de incredere si la prima minciuna ai cam terminato cu el, mai bine tiai cauta altul lasa-l pe el in durerea lui