Daca vrei s-o faci fa-o...prezervativul este eficient dar trebuie atentie.la ginicolog nu ai pentru ce te duce... dar eu ti-as sfatui sa mai astepti cel putin pina la 16-17 ani
E bine ca te iubeste si ca te intelege, dar tu crezi ca va astepta 2-3 ani? mai ales ca e virgin? nu prea cred... Totusi ai un an jum de relatie ai putea s-o faci, mai ales daca stii ca te iubeste cu adv si dupa aceea nu te va parasi. Parerea mea e ca daca ai face-o cu el nu ai regreta atata timp cat te iubese si te respecta.Nu ai avea de ce sa regreti.
Nu ar trebui sa te culci cu el daca nu esti pregatita.cine stie poate nu veti fi impreuna mai mult timp si atunci iti va parea rau. oricum daca hotarasti sa o faci prezervativul e ok
Offff, esti cam mica pentru asa ceva, inca esti copil simeriti sa iti traiesti copilaria:X... ell are 18 ani si daca nu ii oferi acum ce vrea mai dvrm sau mai tz va pleca la cineva care chiar poate sa ii ofere asta. rabdare nu o sa aiba orice ar fi. la 18 ani toti se cred barbati gata pregatiti pentru viata ca si cum abia ar fi iesit din cazarma, negandinduse si la partile negative ce pot aparea ca urmare a ceea ce isi doresc ei. daca o sa faceti sex odata o sa vrea si a 2a oara si a 3 a si a 4a si tot asa, odata poate nu faci copii dar, nu e bine de riscat, pentru ca odata ce i.ai oferit ceea ce si. a dorit are impresia ca tu asta iti doresti si va insista crezand ca doar esti timida si ca asa km ai acceptat acum vei accepta si atunci. relatia voastra e putin pierduta aici. in ceea ce priveste ginecologu doar daca vrei tu, nu e nimic ce sa te afecteze. gandeste-te ca mama ta va afla, pentru ca nu stiu cat stii tu da la o adolescenta ce isi incepe viata sexuala deverme apar primele semne in zona coapselor care au tendinta de a se dilata. esti mikutza si eu lfl, si eu unu vad ceea ce vreti voi sa faceti ca ceva de moment. oricum daca ii p ca nu vrei o sa iti propuna sa il lasi sa mearga la alta 1 sinng data, iar daca faci asta cazi de proasta...scz, iar el o sa faca asta si fara sa stii tu si usor usor isi gaseste una pentru el si atat si o sa se raceasca si o sa te uite tu o sa suferi, si chiar pentru nimic, incearca sa iti img viata fara el, gandeste-te, stiu ca e dureros dar uneori e nevoie si de ceva de genu. ar trebui sa te gandesti bine la ceea ce vrei sa faci.
Parerea mea: cred ca daca te iubeste cu adevarat... te va astepta
[funda daca tie de ajutor]
Vei avea nevoie de consult ginecologic la fiecare 6 luni, incapand din prima luna de la inceperea vietii sexuale (datorita riscului crescut de cancer de col uterin). Si, la varsta ta, trebuie sa te insoteasca un parinte.
Nu cred ca este intelept sa-ti incepi viata sexuala atat de devreme (fiindca te expui la pericole pentru sanatatea ta) si cand inca nu te simti pregatita (poti suferi traume fizice si psihice care sa isi lase sechelele definitiv).
Pai de obicei adolescentii isi incep viata sexuala pe la vreo 16 ani, nu mai poate astepta cateva luni?!
Nu stiu ce sa zic.
Intr'un fel nu ar trebui sa o faci pentru ca esti prea mica pentru asa ceva si in plus trebuie sa iti traiesti cea mai frumoasa perioada din viata.
In celalalt fel... daca nu o faci s'ar putea sa se desparta de tine pentru ca nah'...are 18 ani acum ii mai mare dorinta de a o face si daca cu tine vede ca nu se poate parerea mea ca va incerca la altcineva.
Totusi el ar trebui sa inteleaga mai mult ca u inca nu esti pregatita pentru asa ceva, nu ai varsta necesara sa faci asta si daca te iubeste cu adevarat va mai astepta 1pic. 1 an max zic eu.
Prezervatitul e o metoda sigura de contraceptie asa ca ai incredere.
Oricum ar trebui sa mai astepti si sa o faci cand vei fi pregatita.
Bafta!
Ai mare incredere in el? Esti sigura ca ce a spus el e adevarat? Nu-ti trexe prin gand ca ar putea mintii? Ca te poate folosi?
Daca te iubeste, te va astepta, si asa vei vedea si daca chiar te iubeste.
Ar trebui sa mai astepti, in fond, vei avea destul timp si de astea...
Succes
Draga mea...la mine e aceeasi problema a fost. eu mi-am inceput viata sexula chiar de acum. intelegi, daca esti sigura ca doresti asata si crezi ca nu va veti despartzi niciodata, pozti sa o faci. nu-i nimic in asta, sincer. eu am incercat. numai ca el avea 19 ani si atunci nu o avut cu nimeni inca nimic. dar daca avea sa mai asteptam un an, doi, atunci putea ca el sa aiba probleme. daca baiatul pina la 20ani nu va avea nici o relatzie sexuala, atunci el nu vai mai avea familie.Cred ca iti dai seama despre ce vorbesc. Dar de tine depinde.
Cu prezervativ va fi totul OK. incearca, daca probleme nu vor aparea, parintii tai nici nusi vor da sama ca ai avut ceva deacum. dar nu cred ca vor fi probleme. El doar trebuie sa te pastreze!
crede, daca va iubitzi chiar cu adevarat, nai de ce sa regreti.
Bafta!
Motive pentru care consider atitudinea ta gresita :
1.Cine te pune sa te combini cu unu de 18 ani?
2.Prin sex oral nu ramai insarcinata nici de azi intr-un milion de ani.
3. 1 an si nu stiu cate luni, dar tot il tii pe uscat. Bravo! Meriti o medalie, iar atitudinea asta gen "asa sunt baietii " ar trebui sa fie neinsotita de sentimentul ala negativ pe care i l-ai dat. Se cheama FIZIOLOGIE.
George0197 întreabă: