Trebuie sa ii demostrezi ca il iubesti cu adev sa lupti cu adev. desi e normal sa nu mai aiba ncredere in tine dupa ce ai facut. insista du-te dupa el. numai vb cu ala si cu niciun baiat.
Ma indoiesc ca nu se va intoarce la tine!
9 ani e ceva! :X:X Vrei nu vrei ajungi sa-l iubesti pe cel de langa tine. Sfatul meu e sa-i ceri sa acorde o a doua sansa relatiei voastre, sa mai incercati o data si de data asta fara infidelitati!
Mult noroc!
Ce a fost in capul tau?
Nu poti sa il mai ai . Ai gresit, platesti.
Poti doar sa accepti realitatea si sa treci peste... invatand cate cv
DeeiiA ai dreptate, dar sa nu uitam ca cat timp traim invatam si mai mult. cineva a spus asa
Credem ca stim totul! Dar nu stim nimic!
Nu mai poti, imi pare rau. stiu ca sunt rautacios dar am fost in aceeasi situatie draga mea, toate sfaturile pe care o sa le primesti nu vor avea efect ve vedea, din pacat l-ai pierdut definitiv si stii si tu asta nu mai incerca sa negi! l-ai pierdut nu il mai ai si nu il vei mai avea vreodata in viata ta pentru ce ai facut. Sper sa isi gaseasca pe altcineva si tu la fel. Va doresc numai bine!
Imi pare rau stiu ca nu mai poti trai fara el dar acum saracu e distrus psihic, emotional, sentimental, tot.chiar daca nu arata dar te uraste si ii dau dreptate pe moment. crede-ma e distrus si nu il vei mai avea, Iarta-ma ca iti zic asa direct dar sunt... realist
Sincer? Nu ai nicio sansa sa-l ai inapoi! Daca il iubeai cu adevarat nu puteai sa-l inseli! Nu pot sa-ti spun decat sa incerci sa-l uiti si sa mergi mai departe.