| MaryDany33 a întrebat:

Va rog ajutati`ma. cum pot sa imi dau seama ca un baiat ma place, si eu il plac si inca foarte mult. Desi ne vedem foarte rar, se uita la mine, cand mergeam undeva glumea cu mine, incerca sa se joace cu mine, ma lasa sa stau cu capul` pe umarul lui, cand trebuia sa ma schimb nu aveam vestiare separate si tot se uita la mine. dar cand este cu amici sai din aalte grupe abia daca ma observa dar totusi face pe smecherul. si nu stiu` ce sa cred daca ma place sau nu. este un baiat mai... diiferit decat altii cocoalari si dupa ce muzica asculta, si cum se imbraca, si eu sunt cam tot pe acolo. Voi ce crede`ti ma place?sad Va rog ajtatima :X Chiar nu stiu ce sa cred. Cand este mai apropiat si mai dragut si apoi` se distanteaza.

4 răspunsuri:
| monutza90 a răspuns:

Eu am inteles el te place dar in fața prietenilor vrea sa para "baiatul rau" asa sunt baietii din ziua de azi se cred smecheri, se dau mari in fața amicilor dar totul pana intalnesc fata care le pune capac

| neutrino a răspuns:

Este un gainar, nimic mai mult. Mai are pana sa ajunga la nivelul unui cocalar. Dar te iubeste, asta e sigur!

| cosmin001 a răspuns:

Te place! Tu incearca sa iesi mai des cu el si sa dati cartile pe fata. Cred ca e genul ala de baiat timid care incearca sa ascunda asta cand este cu baietii.Tu incearcasa fii directa cu el sau macar sa-i dai de inteles ca il placi (sa iesiti mai mult numai voi 2 si de astea) pentru ca nu ai nimic de pierdut. Sper sa te fi ajutat :*

| MaryDany33 explică:

Dar este o problema, eu cu el n`e vedem la antrenament si atat, nu prea iese prin oras, pe mess nu prea intra, cand putem sta de vb cu el o sa incerc sa ii spun. Va multumesc love struck. Cele mai dragute raspunsuri love struck