| hgfdsa a întrebat:

Va rog ajutati-ma...De cand a inceput scoala m-am indragostit de un tip mai mare cu 2 ani de la mine din liceu.eu am 13 ani iar el are de putin timp 15 ani.Il visez in fiecare seara si nu-mi pot lua gandul de la el.De multe ori l-am surprins ca se uita inspre mine, o data cand treceam pe langa el a luat in brate alta fata( nu stiu daca a fost intentionat)si au fost mai multe "semne"...Intre timp am aflat cum il cheama, i-am aflat id-ul si i-am gasit si Facebook-ul. i-am dat add pe facebook dar nu a raspuns la Friend Request.intr-o seara vorbeam cu un prieten si am aflat ca il cunoaste.
Acum nu stiu ce sa fac...sa ii bag id-ul in lista si sa incerc sa vorbesc cu el.sau cum ar trebui sa procedez?
Nu am mai avut prieten pana acum si sunt destul de timida...

Răspuns Câştigător
| LaLalaaa a răspuns:

Incearca sa aflii mai multe despre el!
Daca e un baiat popular si asa nu prea o sa te bage in seama:-|
Stai mai mult cu acel prieten care il cunoaste si mai glumiti mai vb si dupa aia ii dai add in lista ca daca il bagi de acum ce ii spui.
te intreaba cine esti? aaa ...pai.una de la scl care te place:-s
nuuuu! sau sunt prietena cu angryprietenul ala care il cunoaste)

incearca sa te dai mai mult pe langa prietenul acela, vezi poate face o conferinta pe mess si il baga si pe el, vb mai mult si nu prea ii dai importanta tipuluismugwinking

sper sa te ajutebig grin

12 răspunsuri:
| Agradável a răspuns:

Clar laughing 1 ala nu se uita la tine ca in mintea lui cica esti prea mica 2 cum de la tine din liceu ca tu ai 13 ani rolling on the floor) ala se uita dupa din astea cu cur cu tzata nu se uita la tine big grin imi pare rau dar asta e realitatea! nu cred ca ai prea multe sanse

| Cineva12345 a răspuns:

Pai, baga`i id in lista si incearca sa vb cu el ca un prieten :*.

| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck
SFATUL MEU: Iai id si baga-l in lista! si daca te va intreba de unde il ai. folosesti si uh. obisnuita scuza celebra : "din schimb de liste. dar nu stiu cu cine. am facut cu foarte multi". si apoi incepi sa filtezi cu el!
ATENTIE!:::lasa timiditatea! fiind baiat mai mare nu-i va conveni aceasta lipsa de curaj a ta! Arata-i dc esti in stare! imbraca-te sexy! si treci la atac! bafta. funda?kiss

| Cypronge a răspuns:

Salutare
Ai doar 13 anisori nu e nici o graba ca sa iti faci un prieten ai putea sa mai astepti dar deduc dupa ce ai scris ca nu prea sunt sanse sa mai ai rabdare asa ca iti dau un sfat, tinand cont ca nu ai avut prieten pana acum si esi incepatoare ca sa zis asa ar fi mai usor pentru tine daca ai gasi si tu un incepator.
Dar daca vrei neaparat pe persoana respectiva atuncea trimitei un mesaj in care ii spui cea ce simti pentru el, si stabileste o intalnire, te intalnesti cu el si totul va decurge de la sine.
Iti mai dau un sfat, unul care l-am dat tuturor fetelor de varsta ta care doresc sa isi faca o relatie alaturi de un baiat, cand vei avea o relatie sexuala, nu o fa fara prezervativ el find cea mai eficienta cale pentru prevenirea sarcinilor nedorite si nu numai.

| LaLalaaa a răspuns:

Scl** am vrut sa scriubig grin

| XK a răspuns:

Nu stiu, dar mi-se pare cam devreme pentru. o relatie... totusi ai 13aniwinking

| pitikaaa a răspuns:

Uau Uau cum adica?! La liceu 13 ani?
O fata de clasa a 7-a are 13 ani!
E ceva ciudat la mijlocstraight face
Sau tu vrei doar sa te dai mare ca cica ai fi la liceustraight face

| hgfdsa explică:

Nu e un baiat popular. e mai retras.si nici el nu a avut pana acum prietena.

| biBii07 a răspuns:

Da-i add, si incearca sa vorbesti cu el, insa nu prea detaliat, fi mai misterioasa si plus de alta lucruri de genul asta trebuiesc vorbite fata in fata nu prin intermediul internetului. Invita-l la o plimbare si arata-i totusi ca simti ceva pentru el. II cam dau dreptate lui Agradável, esti putin cam micuta, insa incercarea moarte nu are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@byencutzza nu invat la scoala generala.sunt clasa a 7a la un liceu. l-)aici sunt clase de 5-12laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si am uitat sa precizez ca nu prea ii dai 15 ani.arata de vreo 14.

| sunset a răspuns:

Offf. nu prea stiu; greu cu relatiile astea la 13-15 anilaughing)))