| Ioana01019 a întrebat:

Va rog ajutați-ma! De revelion am făcut pentru prima oară sex anal, se poate sa rămân gravida? Tin sa mentionez ca sex in vagin n-am făcut niciodată, acesta e ejaculat când am făcut sexul anal, neprotejandu-ne. Stiu sigur când a făcut acest lucru nu l-a scos imediat ci l0a ținut acolo. In urma cu 3 zile am avut secreții însă și câteva picături de sânge. La o săptămâna de la contact au apărut un fel de gaze in burta. S-a întâmplat ceva rau? Va rog ajutați-ma

13 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Lasa-ma sa ghicesc, nu esti pregatita sa faci sex normal, dar ai trecut in schimb direct la sex anal. Tu nici macar nu stii cum se ramane gravida, dar te-ai apucat de sex. Gaura aia in care ai facut tu sex, nu a fost proiectata de natura pentru a fi penetrata din exterior, ci doar pentru evacuarea fecalelor. Ea nu se lubrifiaza natural, deci daca dintr-un motiv care-mi scapa, decizi totusi sa o penetrezi cu un obiect gen penis, trebuie sa existe lubrifiere artificiala, altfel risti sa apara leziuni. Nu sunt medic, dar daca ar fi sa speculez, as zice ca acele leziuni sunt probabil cauza picaturilor de sange, iar secretiile despre care vorbesti, ar putea fi rezultatul unei infectii.

| stef87 a răspuns:

Era un banc, dar nu cu fundul: "Speramtozoizii, in maratonul lor, se opresc brusc si le fac semn si celor din urma: Stop! tradare! suntem in gat!"

La fel si cu analul, nu este tinta spermatoiziollor, nu ai cum sa ramai gravida.
Aparitigazelor dupa o saptamana as atribui-o mai mult cu ce ai mancat/baut in utlimele zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Ma ia durerea de cap cand vad atata prostie si lipsa totala de educatie, la tinerii de azi!
Se joaca cu puta sculata, o baga in gura si fund si apoi astepta sa-i aduca barza un copil.
Tu de unde ia picat fetita?
Si pe tine te-a adus barza pe horn?

| Anonimul303 a răspuns (pentru Violleta2022):

A aruncat-o pe fereastra?

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu ai facut sex vaginal și nu a ejaculat în vagin, nu poți sa fii gravida.

| Ioana01019 explică (pentru Emilian65):

Am înțeles! nu am făcut niciodată sex vaginal.

| helpforyou a răspuns:

Mai fata, ai vrut sa ai o amintire de neutat din noaptea de revelion. Acum urmatorul sex anal il vei face doar la paste.
Nu ai cum sa fii gravida de la sexul anal. Asta pentru ca nu are cum spermatozoizi sa se intalneasca cu ovulul tau. Stiu, te gandesti ca daca a alunecat si a intrat in vagin? Nu nu are cum sa intre asa, singuri.

Vezi ca bolile sexuale se transmit si la contactul anal. Deci indicat este prezervativ. Sper ca dupa ce a fost in anusul tau, nu i-ai facut si oral? Tot din cauza infectiilor si a bolilor sexuale nu este indicat.

| Ioana01019 explică (pentru helpforyou):

Mulțumesc! Nu, apoi nu s-a întâmplat sex oral.

| helpforyou a răspuns (pentru Ioana01019):

Perfect.

| just4ubr2015 a răspuns:

Mai bine faceai sex normal decat anal acum o sa fi la fel ca toate parasutele care fac anal respectul fata de corpul tau e 0 felicitari si la mai multe maciuci

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru just4ubr2015):

Mai bine tăceai...

| just4ubr2015 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mai bine ia-o si tu in fundulet ca sa te iei de mana cu ea laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru just4ubr2015):

Mai bine fii mai putin Ion de pe ogor si documenteaza-te un pic. https://www.healthline.com/......f-anal-sex