Nu-ti pierde speranta
Chiar daca toate au iesit de dos, nu-ti pierde speranta ca va fi bine. Aminteste-ti ca fiecare experienta este o lectie de viata; nimic nu este intamplator. Lasa trecutul in urma si concentreaza-te asupra prezentului. In general fericirea vine dupa dupa un drum lung, presarat cu multe obstacole
Pai draga mea ascultama daca nu te place asta e.mai sunt baieti iti poti cauta pe cineva care sa-ti accepte defectul acesta(emo)baieti sunt cu carul ce naiba...bafta
Exact aceasta problema am avut-o si eu Unei fete "emo" ii placea de mine foarte mult aveam vreo 17 ani eu mie nu imi placea de ia pur si simplu avea un look foarte nasol si dupa un an m-am intalnit cu ia ...Cu look-ul complet schimbat arata superrrr si cand am vrut sa ma combin atunci cu ia...na am ramas cu buza umflata.
Ai putea pur si simplu sa il lasi in pace si sa-ti gasesti altul pentru ca nu trebuie sa te schimbi pentru un baiat. fii tu insuti pentru ca cine te place te place asa cum esti! O sa vina si baiatul tau pana atunci eu zic ca baiatul nu te merita! Ok nu te place, nu te place deci NeXt!
Continui să îl placi? Da. Poate e greu să renunţi la el, dar dacă el nu te place pentru cine eşti, nu cred că poţi face mare lucru. Dacă tu vrei să te schimbi doar pentru acel băiat, este alegerea ta! Te sfătuiesc însă, să nu o faci! Fii tu însuţi şi va apărea şi băiatul care să te placă pentru cine eşti cu adevărat!
Dar eu nu sunt emo! Scuze ca nu v-am spus dar credeam ca stiti din prima mea intrebare. Nu sunt emo!
Atata timp cat lumea zice ca esti emo doar pentru ca te imbraci asa...nu e o problema,baitu ala inseamna ca nu stie sa aprecieze caracterul tau.dar daca esti emo,si in alt sens,adica in sensul adevarat al cuvantului,ca esti tot timpu deprimata,iti tai venele, te superi repede si pui la suflet tot ce auzi (pentru ca asta inseamna sa fi emo: emo=emotion), at poate ca baiatu are dreptate. poate ca daca te comporti asa, nu-i place felul tau de a fi.ehm,lu nici un baiat nu cred ca i-ar placea de o fata deprimata,si daca tu esti cum am zis mai sus at ii dau dreptate (: daca esti emo doar cu stilu,at el nu te merita pana nu o sa te cunoasca, pana nu o sa comunici cu el, sa vada felul tau de a fi, nu cred ca ai aveaa vreo sansa
beausingurlamasamea întreabă: