| Mayyaa a întrebat:

Va rog ajutati.ma. Din cate am inteles antibioticele iti pot intarzia menstruatia insa sunt destul de panicata imi intarzie de 10 zile iar de 2 zile am o scurgere cu un lichid rosu inchis/maroniu in cantitati destul de mici, de la ce este? Inainte de inceperea tratamentului cu antibiotice am avut un contact neprotejat insa mi-am facut 2 teste de sarcina in 2 saptamani diferite si au iesit negative.ma doare spatele si nu inteleg ce e cu acea scurgere

Răspuns Câştigător
| Heythere a răspuns:

Da asa este, antibioticele iti pot intarzia menstruatia, mai ales metroanexita[inflamarea ovarelor]. Astea sunt semnele tipice racelii[scurgerea maronie] Inseamna ca ai racit destul de rau daca ai acea scrugere.Nu are nici o legatura cu contactul neprotejat pe care l-ai avut.

1 răspuns:
| Bemineever a răspuns:

Depinde cati ani ai...si mie mi se intampla des(si nu am avut contacte nici protejate nici neprotejate)este din cauza pubertatii,din cauza sebumului, am o revista in care scrie ca de la o anumita varsta asa incepe, si ca trebuie sa iei absorbante Day by Day sa le porti mereu.Cat despre antibiotice, daca esti racita e normal sa-ti intarzie menstruatia, acesta fiind efectul medicamentelor.Singura legatura nu o vad cu spatele, chiar daca ai facut 2 teste de sarcina,sarcina poate aparea mult mai tarziu in cazuri dese(nu insinuez nimic daca la asta te gandesti). Cred ca ar fi mai bine sa consulti un medic ginecolog,sa-i spui adevarul,si sa vada ce poate face in legatura cu spatele tau+un control mai bine detaliat in legatura cu sarcina.P.S.:uneori testele de sarcina pot insela, stiu asta de la o prietena(no details sorry). Sper ca te-am ajutat, ai grija ce faci si bafta!