anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog, ajutati-ma, faceti-va timp cateva minute sa cititi, sunt intr-o situatie dificila. Sa va povestesc : am 14 ani si sunt impreuna cu iubitul meu de un an si jumatate, dar problema e ca am ramas insarcinata cu el, iar el este major si nu vreau nici sa pastrez copilul. Ce pot face, ce trebuie sa le zic ca sa nu pateasca ceva(sa intre in puscarie). M-am gandit sa le spun ca nu stiu cu cine am ramas, dar se poate afla cu cine? Va rog, ajutati-ma, daca ma poate ajuta cineva va avea mii de multumiri din partea mea.

15 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Halele maica sfanta ai belit-o rau, ce idiot si ala se baga la cap cu minore. o sa fie greu sa gasesti medic care sa iti faca avort

| corbulalbrosu a răspuns:

In urma cu o saptamana ai spus ca esti gravida in saptamana a 15-a si ti-s-a raspuns ca nu mai poti avorta deoarece s-ar face in mod ilegal. Acum daca sarcina a ajuns in saptamana a 16-a (daca chiar este adevarata?) cu atat mai mult nu se mai poate efectua avortul, deci vei fi nevoita sa duci sarcina la bun sfarsit si sa nasti natural sau prin cezariana. Daca parintii tai doresc sa afle neaparat cine este tatal adevarat, paternitatea se poate afla prin testare ADN, in cazul in care nu esti dispusa sa divulgi numele vinovatului. In consecinta singura solutie acceptabila se rezuma la marturisirea adevarului si suportarea consecintelor faptei voastre nesabuite. Multa sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Nu ești obligată să spui cu cine ai făcut-o, dar probabil se va face o anchetă care va stabili cine e tatăl copilului.
Ca să poți avorta, va trebui să mergi cu părinții la ginecolog și să-și dea acordul pentru procedură întrucât ești minoră.
Orice-ai zice - omul merită ceva pârnaie. Chiar dacă ți-a sucit mințile în halul ăsta de nu vrei să pățească nimic. De fapt, tocmai pentru asta.

| Emilian65 a răspuns:

De ce nu v-ati protejat cand ati facut sex? Nu v-ati gandit ca exista riscul sa ramai gravida? V-ati gandit numai la placerea de a face sex. Acum stati si ganditi-va ce veti face cu cel mic.

| sofisis a răspuns:

Ti s-a mai zis ca de la 14 saptamani incolo e ilegal ca un medic sa iti faca avort la cerere. Asta in primul rand.
Apoi, nu cred ca tu esti de un an si ceva cu iubitul tau si nu stie nimeni de relatia voastra...cu alte cuvinte se va afla FOARTE USOR cine e tatal. Nici nu trebuie sa le spui tu parintilor.
Nu ai ce sa le spui decat ca il iubesti si ca ii rogi sa nu il denunte la politie.
Desi eu daca eram mama ta, era primul lucru pe care il faceam.
Din pacate singura ta optiune este sa le spui parintilor si daca chiar nu vrei copilul, sa il dai spre adoptie dupa ce il nasti. Pentru ca, repet, nu iti mai face nimeni avort la cerere la o sarcina asa avansata.

| R0R0 a răspuns:

Fii puternica!
E pacat ca ai ramas asa devreme gravida, dar poti pastra copilul.
Si puteti face o cununie-fulger, ca sa astupati barfele.
Chiar daca esti minora.

| Oana92 a răspuns:

Hei! Daca vrei sa o certi fa-o cu limite! E greseala ei si isi trage singura ponoasele, nu e cazul sa o jignesti! Ea putea sa se joace cu papusile, dar parintii erau obligati moral sa ii ofere o educatie mai buna!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Urata treaba, cred ca ideea cea mai buna e sa-l nasti

| Eduard196 a răspuns:

Dupa ce afla ai tai hotaraste si pastreaza-l. Nu stii daca nu cumva odata si odata o sa iti aline tristetea El chiar daca nu e mare lucru acolo in pantec sa stii ca te iubeste. Nu ucide o fiinta care te iubeste! De ce sa sufere fara sa fie vinovat cu ceva? Vorbeste cu un preot daca vrei sau duhovnic daca poti poate stie sa iti dea niste sfaturi. Oricum nu ii face rau Te iubeste mult asa ca nu il omori! sad Cat despre ai tai nu stiu cum sa te indrum. Sa le spui.

| NoRegretsxx a răspuns:

Fa avort. E atat de simplu, nu trebuie sa iti distrugi viata de la varsta asta nici tu, nici viata lui ca iti arde de babardeala si nici a unui copil nevinovat si nedorit care nu are ce invata de la voi.

| niki1003 a răspuns:

In primul rand esti foarte mica sa faci copii. si de ce nu va protejati? nu ati auzit de prezervativ? el ce zice? vrea copilul sau nu. singura cale este sa te duci si sa-i spui mamei tale TOT ce s-a intamplat. pentru ca tu si sa vrei nu poti avorta fara acordul parintilor. nu am ce altceva sa-ti zic decat sa vorbesti cu mama ta sa nu-l dea in judecata. dar chiar nu cred ca exista vreo mama care va accepta ca fata ei sa ramana isarcinata si sa faca avort la 14 ani. imi pare rau dar depinde numai de mama ta. daca parintii tai depun plangere tu nu ai ce sa faci pentru ca nici macar nu ai 16 ani. poti sa le spui ca nu stii de la cine ai ramas dar asa doar te faci de rusine. mai bine e sa le spui cu cine casa nu se gandeasca ei la tot felul de tampenii.

| NowForYou000 a răspuns (pentru niki1003):

Dar esti sigur/a ca daca spun ca nu stiu cu cine am ramas nu pot afla?

| niki1003 a răspuns (pentru NowForYou000):

Pot sa faca un test dna in caz ca vei naste copilul. dar daca vei face abort nu cred ca vor afla. vor fi zvonuri dar daca nu au probe nu pot sa stie nimic. nu stiu cum vei iesi din situatia asta dar daca se termina totul cu bine ivata-te din aceasta experienta. lasa baietii su macar sexul ca ai toata viata inainte sa faci sex cat vrei tu. dar nu acum

| Tanyax a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa se casatoreasca cu tine, daca te iubeste cu adevarat si daca nu ar vrea sa distruga viata la 2 copii. Nu te supara dar inca mai esti copil la fel si copilul din tine. Spunele la parinti tai. Cunosc pe cineva care a patit la fel ca tine. Ei sau temut ca daca face avort va muri si atunci sa nu se faca de rusine le ai spus sa stea impreuna tot restul vieti. Nu ucide un bebe nevinovat