anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma...in luna august, am incercat sa intretin relatii sexuale(protejat) cu prietenul meu dar nu a fost dus la bun sfarsit.in septembrie, mi-a venit menstruatia chiar cu o intarziere minora(alta data imi intarzia cateva saptamana sau chiar 1 luna). acum din octombrie pana astazi nimica.crying((. nu am mai intretinut relatii.simt ca innebunesc.ai mei zic intr'una ca sunt gravida dar nu sunt.nu am cum sa fiu.si el mi-a zis ca nu sunt, sa ma calmez.am luat saptamana trecuta de duminica pana marti niste pastile hormonale naturale "branca ursului" sau ceva in gen dar am renuntat la ele.
ce pot sa am?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce brambureala!
Ai o dereglare hormonala de zile mari,ce medic e cel la care ai fost si nu a putut sa-ti stabileasca un diagnostic corect?
Mergi la un medic ginecolog serios si vezi ce-i cu tine,poate inca nu ti s-a reglat ciclul, poate ai o amenoree secundara, poate altceva!
Nu glumi cu sanatatea ta!

| cookie93 a răspuns (pentru greece12):

L'am avut regulat pana in 2010 tot in august.mi-a intarziat atunci 1 luna de zile.de atunci tot calvaru asta cu intarzieri de saptamanile chiar si 1 luna.acum e de 2 luni intarziata situatia

| greece12 a răspuns (pentru cookie93):

Mergi,draga mea, la medic!
Ai intarziat deja, foarte mult!

| MikyMi a răspuns:

Doar doctorul iti poate spune cu exactitate ce ai. Noi putem sa ne dam doar cu parerea.
Deci insarcinata se exclude, totusi poti face un test pentru ai linisti pe ai tai si pe tine.
Parerea mea e ca ar fi o dereglare hormonala. dar de ce ai luat pastilele alea? la recomandarea cui?
Multa sanatate!

| cookie93 a răspuns (pentru MikyMi):

Pastilele alea au fost recomandate de un medic pe baza unei dereglari hormonale

| MikyMi a răspuns (pentru cookie93):

Deci am avut dreptate.
Ai luat pastilele exact cum ti-a prescris? Nu am inteles de ce ai renuntat...
Parerea mea e ca trebuie sa mergi la doctor sa te vada, daca ciclul nu vine si nu vine.ca nu e bine!
Multa sanatate iti doresc!

| cookie93 a răspuns (pentru MikyMi):

Le'am luat cate 2 pe zi.am renuntat pentru ca aveam stari de rau si am crezut ca sunt de la pastile...

| zSchizophrenic a răspuns:

NU AI NIMIC! Atâta timp cât el nu a ejaculat în tine,nu ai de ce să te îngrijorezi,şi mie mi-a lipsit,timp de o lună,şi apoi mi-a venit iar. Poate să fie de la organism, faptul` ca se schimbă. Dacă tot continuă aşa, mai bine te duci la un ginecolog.Să ai grijă!:*