Sa-i spui.E problema lui si e o rusine ca in ziua de azi se mai pune problema asta! Lui nu-i e rusine sa umble nespalat si te jenezi tu sa-i spui? Vrea explicatii?"Esti certat cu apa si sapunul, dragul meu.Toata lumea rade de tine si de mine ca umbli nespalat si puti."Asa sa-i spui.Si,daca se supara,paguba-n ciuperci! Un timp va sta botos, pana o sa-i confirme si restul, acelasi lucru.Pe urma va veni singur sa-si ceara iertare.Nu te mai chinui singura,spune-i. Daca el nu are rusine, tu de ce ai avea? Hai, mult noroc!
Greece12 nu sunt intokmai deakord cu tine...la o persoana iubita nu-i poti spune astfel de lukruri.numai daca sa ai inima de fier.
shii bruneta ink ao solutie lasa-l sa vina la tine sau tu la el...si faceti un dus impreuna spune-i ca vrei asta si iti place apa si baia cu el.si tot asta...si nu uita ii poti face cadou un set de parfumerie
Ba dar ati innebunit )) unde dracul dus in lighean ma?)) papusho daca stai in bucuresti accept 1000 de stupid si mi cer iertare dar nu cred )
Deci am o solutie pentru tine dar doar in cazul in care nu mai esti virgina
cand vreti sa iesiti in oras, sau pe afara, roagal sa faca dus cu tine. apoi fa asta de cateva ori si incet incet spune-i ca u o sa faci dus mai tarziu.si asa o sa se invete insa daca nu merge asta,dupa ce faceti dus impreuna ar trebui sa-i spui frumos "uite,nu cred ca ai observat dar ai o problema de transpiratie, si X-ulescu rade de tine cand te vede si spune ca mirosi, vrei sa facem dus deacum incolo inainte sa mai iesim in oras? te rog nu te supara
bafta.
Fai si tu cadou un parfum ceva si o sa inteleaga, daca nu intelege spune-i ca iti place mult cum miroase parfumul pe care o sa il dai si sa isi dea mereu cu el. eu cred ca o sa mearga si daca te iubeste o sa inteleaga daca ii zici in fata da mai bine fai cadou un parfum si zii asa
) ai 18 ani si nu stii sa te exprimi? pai daca tu aici scrii aiurea, cum sa iti gasesti cuvintele in fata lui?) ("din motive ca...sconx imputzit)))) ) eu spun sa nu iti mai bati capul nici cu el si nici cu tine
Nu mai fiti rai, exista persoane care transpira oricat s-ar spala sau s-ar da cu deodorant. E o boala, ar trebui sa mearga la un doctor. Ma gandesc ca ti-e greu, nu poti sa-i zici asa in fata, trebuie sa ai putin bun simt. Incearca sa-i trimiti un biletel anonim, dar fara sa razi de el sau sa-l jignesti.
Nu stiu nu prea ai avea optiuni decat sai cumperi un spray sau un gel de dus si sa vada ce fain e sa faci baie ) asta este viata