anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma.M.am certat rau cu un baiat pentru ca eu am crezut ca el s. a dat la mine sa o faca geloasa pe o fata. I.am zis ca nu mai avem ce discuta si el a zis ca oricum nu discutam. a zis ca acum o saptamana poate. Si l.am facut prost, i.am zis ca se comporta parca ar avea probleme cu capu si degeaba insista ca nu. l bag in seama. I.am zis ca ii dau ig si dupa ce i.am dat a pus doar 'laughing'. Seara, in club, trecea pe langa mine nici nu se uita. Era total indiferent cu mine. Acum am si eu cateva intrebari. 1. Daca ar fi tinut intr.adevar la mine, atunci pe mess, nu ar fi incercat sa-mi explice? 2. Si atunci cand trecea pe langa mine, era normal sa nu ma bage in seama nici macar sa se uite la mine? Eu cred ca dk intr.adevar ar fi tinut la mine ar fi facut ceva. Dau fuunda

3 răspunsuri:
| Lilia2621 a răspuns:

Pai sigur ca daca ar fi tinut la tine avea sa-ti explice, avea sa vorbeasca, si ti-ar fi propus sa ramineti prieteni. Si plus la toate stii ca s-a dat la tine ca sa faca geloasa o fata. Asta nu e baiat dar e un las, iar tu nu te descuraja, scoateti-l din cap si nu-i trage atentia, si el mai tirziu isi va da seama ce a facut, ca te-a ranit, dar va fi tirziu

| PatyKan a răspuns:

Pana la urma tu doar ai crezut ca s-a dat la tine sa o faca geloasa pe fata aia sau chiar a facut asta? Daca chiar s-a intamplat, atunci baiatul ala nu merita atentia ta.
Clar ca daca te-ar fi iubit s-ar fi chinuit sa te convinga ca nu e adevarat ceea ce crezi sau ar fi incercat sa te faca sa il ierti.
Daca se uita la tine in club, ce? Nu te-ar fi incalzit cu nimic asta, nu? [daca l-ai facut prost, nebun si de'astea e normal sa fie indiferent, nu? ]
Lasa-l in pace, traieste-ti viata si nu ii arata ca te-ar interesa ce face el. Indiferenta doare cel mai tare happy

| AndreyG a răspuns:

1.Ba ar fi incercat
2.Nu e normal.
3.Ai dreptate, ar fi facut
4.Ai grija cand te indragostesti.mie mi se pare ca baiatul asta e doar un asa zis "smecher",care nu prea se implica sentimental nici cand fata iubita il iubeste. daca te-ar fi iubit calumea ti-ar fi spus-o cu siguranta si ti-ar repeta in prezent,in fiecare zi ca te iubeste.fa-mi pe plac te rog, cand iti alegi iubitul, uita-te in sufletul lui.nu te uita doar la aspectul fizic