| byabb a întrebat:

Va rog ajutati-ma! m-am indragostit de un baiat de la mine din oras... i-am spus ca il iubesc, ne-am dat si cateva intalniri si dintr-o greseala facuta de mandoi ne-am certat, si ca sa ma oftice pe mine s-a impacat cu fosta lui prietena.Acum imi zice ca tine la ea, dar va rog spuneti ce sa fac ca sa ii despart? Mi-a spus ca daca se cearta cu ea, se impaca cu mine.Si nu prea am mult timp la dispozitie ptc el pleaca peste 3 zile din oras. Va roog spuneti-mi si mie ce sa fac ca sa se certe sau ca sa imi acorde o sansa, sau ceva de genul.:*

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Si tu chiar vrei o relatie cu un baiat care se joaca cu amandoua? Daca te iubeste cat de putin, daca te respecta macar un dram, ar fi numai cu tine. Daca te va folosi pe post de prietena in eventualitatea ca se cearta cu cealalta, inseamna a isi respecta mai mult cainele din fata blocului decat pe tine.

auran
| auran a răspuns:

Nu cred ca merita sa te injosesti atat de mult - ai incredere in tine si daca te place sau are sentimente pentru tine vine el si fara sa te dai tu peste cap - vulpea care nu ajunge la stuguri spune despre ei ca sunt acrii - lasa-l sa plece si mai vezi cand se intoarce, nu-i da satisfactie.
Toate cele bune

auran
| auran a răspuns:

Pai, atunci urmeaza-le sfatul, nimeni nu-ti doreste raul!

| cotzobel a răspuns:

De ce iti irosesti timpul? el si asa pleaca.nu il baga in seama cu toate ca il iubesti, daca intredevar te iubeste cand se va intoarce va vb cu tine si va isi va cere scuze pentru ce a facut.ai rabdare pana se intoarce.nu te injosi atat de mult, arata. i ca ai demnitate... oricum nu merita nici atentia ta nici a fostei...

| bibitza a răspuns:

Cred ca baiatu' ala isi bate joc de amandoua! pai ce sunteti voi mai? niste magazine comune care sa vina cand la una cand la alta? sa fure niste sarutari si apoi sa plece iar la alta? eu cred ca el nu este pe creanga lui daca ti-a zis ca daca se desparte de ea se intoarce la tine... Faceti-va respectate si da-ti papuci amandoua ca poate nu mai are baiatu' cu ce sa se incalte pentru a fugii cand la una cand la alta.si inca ceva...este practic imposibil sa tina la tine pentru ca daca ar tine la tine nu ar mai sta cu fata aia sau nu ar astepta sa faci tu ceva sa ii desparti.prietenul meu s-a despartit de o fata cu care a stat 3 ani jum doar ca sa incerce sa stea cu mine...eu nu m-am bagat si chiar l-am rugat sa se impece cu ea...3 ani jum... e ceva! deci...fii mai ateenta pentru cine pui suflet. iar ca sa te convingi singurik pune-l sa se desparta de ea daca intr-adevar tine la tine...bafta!

| byabb explică:

Ms mult pentru raspunsuri:*...adv e k toti amicii mei mi-au zis sa il las ca nu ma merita... dar in fine...

| anonim_2791 a răspuns:

Nu merita sa te injosesti atat de mult... daca chiar tine la tine cu adevarat te va cauta el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dezbracate repede si mergi in patul lui. da fuga ca pierzi. daca pleaca ce te faci? ramane aia fericita si tu cu buzele umflate. du-te repede nu fi fraiera.