Si eu am fost in situatia ta mosu meu si si acum ma tzin de ea sa fim impreuna. Au trecut 6 luni de cand ne-am despartit si la un moment dat am vrut sa nu mai aud de ea sa o uit dar intr-o zi un bun prieten mi-a zis nu renunta niciodata si incearca macar sa vorbesti cu ea sa fi dulce ce ea si cat mai atent si asa am facut m-a refuzat 1 data din cauza ca era cu altu si de atunci doar vorbim prieteneste. In fine eu nu eram atent cu ea cand eram impreuna si de asta neam desp apoi am realizat ca o iubesc si. na, acu vad ca da semne bune si presupun ca o sa ne impacam curand. Nu renuntza la ea daca o iubesti poartate cat mai frumos cu ea. Fetelor le plac poeziile scrie-i poezi sau daca nu o sa iti las mesaj cu id meu si daca vrei sa imi dai add, te ajut si eu cum pot pe mess, te inteleg.
Aratai cum se comparto el cu ea, si daca vezi ca i da o palma sau o inpinge sau o injura sari petru ea
Uite eu sunt in aceeeeeeasi situatie iti spun m-am despartit de ea dintr-un motiv minor si e cu unu care n'o merita ea il iarta mereu si face lucruti f grave ba chiar umbla cu altele dar ea il iarta... eu era sa ma sinucid din cauza asta dar m-am razgandit din unele motivee pentru ca m-am gandit la ce'i ce ii iubesc :X si la cei care ma iubesc in afara de familie nu stiu dar cred ca mai sunt... parca nu am rost sa traiesc fara ea dar faza la mine e ca ea nici nu mai vrea sa auda de mine si eu nu am facut nimic ea a zis sa loam o pauza am loat abia ashteptam sa o vad eram bucuros si cand o vad niste fite pe ea si ma si enerva imi zicea tot felul de chestii(adica ma jignea ) eu n'am faquto ca nu's nesim ca ea dar nu stiu nici eu ce sa fac si eu o besk dar ea nu stie
Spuneai ca te adora.atunci cum s-a indragostit asa repede de altul? o femeie indragostita uita greu un barbat, si muult mai greu se indragosteste iar.sa zicem ca ar fi asa cum spui tu.fii alaturi de ea, ajut'o cu sfaturi. dar totusi, spune'i tot ce simti, nu poti sta asa.si chiar daca te refuza, daca tu chiar o iubesti, o vrei fericita si o sa fii alaturi de ea, chiar daca fericirea ei e langa altcineva
Ar trebui sa iti acorzi putin timp la inceput sa-ti pui gandurile in ordine. nu te gandi la sinucidere sau ceva in genu pentru ca nu te scapa de probleme. te inteleg, stiu cum e. dar ar trebui sa ii fii aproape de fiecare data cand se cearta cu prietenul ei. astfel ii vei dovedi ca poate conta mereu pe tine.si va va apropria mult. poate peste cateva saptamani o sa isi dea seama ca esti mai potrivit pentru ea. Bafta!
Dar consideri ca tu o meriti? Crezi asta fiindca spui ca tu o iubesti, dar abia acum, cand stii ca te-a uitat si ai realizat ca poate ai pierdut-o pentru totdeauna, dar atunci cand ai hotarat sa va despartiti, oare nu ai facut-o si tu sa sufere? Cine o merita mai mult? Depinde de tine sa o recuperezi. Daca ar fi o singura sansa, este aceea de a nu face presiuni. I-ai spus ca o iubesti, stie asta.Acum lasa-i timp, fiindca se pare ca nu va dura relatia cu actualul si poate revine la sentimentele de iubire pentru tine, insa...slabe sanse! Sentimentele care se sting, se reaprind greu si niciodata nu vor mai avea aceeasi flacara.
Daca te iubea cu adevarat, daca tinea la tine catusi d putin, daca tinea la amintirea ta nu se indragostea d altul dupa o luna d zile. daca te iubea si nu putea nici ea trai fdara tine te ierta.
poate e mai bine asa. poate e mai bine ca v-ati despartit acum, si nu dupa mai mult timp. poate ar trebui sa zici mersi ca ai scapat d o fata care nu te- iubit niciodata, sau, daca te-a iubit poti fi sigur ca nu a facut-o asa cum o faci tu. poate ca nici macar nu te merita. poate nici macar nu mai merita sa insisti.
stii ce as face in loul tau? m-as indeparta d ea.stii dc? fiind aproape d ea iti faci mai mult rau.fiind aproape d ea nu vei reusi s o uiti niciodata, si cred ca asta ar trebui sa faci.ar trebui sa o uiti, asa cum si ea te-a uitat p tine.ar trebui sa te rupi d ea.ar trebui sa stai putin si sa te gandesti la tine si la ce vrei tu cu adevarat.
gadeste-te ca ea a fost o fata din viata ta, una din femeile cu care ai fost pana acum si cu care vei fi d acum incolo.ai invatat multe d la ea, si ea d la tine, dar nu a mai mers.gandeste-te ca a venit timpul sa pasesti mai departe, sa incepi ceva nou.las-o sa devina o amintire. timpul te va ajuta! cu timpul acele sentimente dispar, se sterg, cu timpul o parte dn amintiri se sterg, cu timpul vei cunoaste oameni noi care te vor face sa o uiti p ea. nu uita ca ochii care nu se vad se uita! d asta iti zic sa te indepartezi d ea.
stiu ca e greu! nu a zis nimeni ca e usor, dar nu esti nici primul si nici ultimul care sufera din dragoste. daca nu a mers nu mai forta lucrurile. o sa suferi mai mult asa. daca acum o sa te indepartezi d ea o sa suferi o perioada, dupa care iti vei da seama ca viata merge inainte cu sau fara ea. daca continui sa ramai "prietenul" ei vei suferii la nesfarsit.
stai putin si gandeste-te cum ti-ar fi tie mai bine. sper sa iei decizia corecta.
Din punctul meu de vedere nu trebuia sa cazi prada geloziei stiu cum e te inteleg, si eu sunt foarte geloasa de fel. daca ti la ea cu adevarat ar trebui acum sa-i spui ca ti-ai dat seama ca ti cu adevarat la ea si sa va dati inca o sansa.(normal explica-i ca nu este bine sa mai stea cu tipul ala pentru ca ii face rau)si cum spuneam sa incercati sa va dati o sansa:*
Ms dede. eu incerc din rasputeri dar. degeaba nu pot sa imi dau o sansa singur.
Ar fi bine sa vorbesti cu ea si sa-i spui tot ce simti, cred ca ar fi o solutie buna...bafta
Pai stii nu merita mai ales daca ea e cu altu gandestet si u ca daca tinea al tien nu se baga cu ala nu e logik?
si te ierta si nah mergeti mai departe dar daca ea a vr ceva nou uite kauma are si u stai si suferi uite asa eram si eu el imi gresea si eu tineam la el ca o proasta si niciodata nu am avut putere sa ii zic ca gata s-a terminat si akuam nu mai sunt cu el de un an app si nu mai am nimic cu el nu mai vb eu is cu altu de 5 luni, ia si vezi-ti de viata ta ca si ea isi vede de a ei din cele sp de tine crede-ma ca stiu ce vb daca te iubea era cu tine nu cu ala sa fim seriosi si ea vede ca u tii al ea si ea e cu ala chiar daca o face sa sufere pe tine nu tea iertat dar pe ala cam da ia si gandeste-te fete mai sunt nu o murit mama lor si eu la fel eram nu mai vr sa tariesk si nu stiu ce si akuam nu mai am nimic, uito sau nah gandeste-te ca ea e cu altu in ciuda faptului ca u o iubesti faci cum vr dar suferi degeaba
Salut! Sunt exact in aceiasi situatie. Ne.am despartit deoarece nu i acordam atentita necesara. Ea este cu altcineva si nu pot sa mi. o scot din cap. Plang in fiecare noapte de dorul ei. Nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cu cine sa mai vorbesc deoarece nici cu ea nu pot vb pentru ca vb foarte urat cu mine. S. a schimbat foarte mult de cand este cu tipul respectiv. Pur si simplu sunt inebunit. Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Incearca o perioada sa nu o mai cauti, sa nu o mai vezi pentru ca te va cauta singura la un momendat. Te rog lasa. mi si mie id. ul tau. Mihai.
Bine vere ca o iubesti tu! cu tot respectul, stiu ca nu meritam sa ma ierte dar ma iubeste si reciproc si crede.ma ca in afara micilor certuri o fac sa se simta minunat.Si din respect pentru tine de fata cu tine nu am sarutat. o, nici macar nu am luat-o in brate.nu stiu ce sa mai zic...
Deci, ea l-a adorat (poate) dar in trecut. S-a intamplat acum 2 ani, sau impacacat acum o jumatae de an dar ei nici nu se vedeau. Cand ea nu mai avea nici o relatie el nu a facut nimic, l-a apucat dragostea tocmai acum cand are o relatie, iar baiatul cu care sta este perfect pentru ea.Mama ei il "iubeste" (pot spune) mult mai mult decat crezi tu. Iubitul ei se comporta extrem de frumos cu ea, certurile sunt minore.si sincer nu prea poti spune ca se comporta urat cu ea.Deci,degeaba o iubesti daca nu ai facut nimic atunci cand sentimentul era reciproc
Povestea ta imi aduce aminte de mine... offff nu stiu ce sfat satzy dau. vb cu ia nu stiu... nu vreau sa va strik prietenia cu sfaturi aiurea pe bune chiar nu stiu ce sa sp pentruka povestea ta se aseamana prea mult cu amea
Haide sa iti zic eu ceva. Ii cunosc destul de bine pe Iulia si Sorin si crede-ma ca sunt pur si simplu adorabili. Este adevarat, se mai cearta din cand in cand, dar asta se intampla in orice relatie.Si ar trebui sa vezi cum face Sorin cand se supara ea pe el.Deci de fiecare data o impaca si se comporta extraordinar de frumos cu ea. Inteleg, poate tu chiar ti la ea, dar ti-ai dat seama cam tarziu. Stii, si ea a suferit destul din cauza ta. Cred ca acum cel mai bine e s-o lasi in pace, sa-si vada de viata ei pentru ca e foarte fericita cu Sorin.Stii cat tine el la ea? O adora pur si simplu, ai exagerat destul de mult acolo. Si ba da, O MERITA! si ea pe el. Chiar daca nu crezi, Sorin tine la ea mult mai mult decat ti tu. Crede-ma ca asa e. Nu o lua in nume de rau, dar e pentru binele tau. Las-o in pace sa-si vada de viata ei. E cel mai bine asa.
linarkfts întreabă: