La fel faceam, o sa te ierte daca tine la tine doar nu e proasta. Ala merita, parerea mea... Oricum ar fi eu te sustin!
Bună!
Cui ai spart Nasul? Ei sau Lui?
Mă rog nu contează, faza e ca poate ea nu prefera tipii violenti și acest incident a supărat. Nu vrea sa creadă ca te cunoaște. Încearcă sa vb cu ea pe fb. Cere-ti scuze, spune-i ca ai gresit si ca realizezi. De astea. Poate o faci macar sa mai vb cu tine. Sau daca te intalnesti cu ea ia-o și vb cu ea undeva retras și explicați totul.
Baftă!
Acum ca spui ca nu a fost nasul ei, povestii ii scade valoarea, dar problema ramane. Fata nu se face ca nu te cunoaste, daca pana acum nu ai avut acest fel de iesiri, inseamna ca ea chiar nu te recunoaste, posibil este speriata si pune relatia voastra sub foarte multe semne de intrebare. Acum sper ca nu am inteles gresit, voi erati un cuplu? Oricum, eu te sfatuiesc sa iei un trandafir si sa mergi la ea, spunandu-i: "Poti sa nu mai vorbesti cu mine dupa asta, dar te rog asculta-ma de ce am reactionat asa" si explica-i ca totul a fost din gelozie si impulsivitate. Acum sa fiu sincer, daca reactionezi asa, fata probabil se gandeste ca a avut noroc ca nu a fost nasul ei in cele din urma, pe viitor ai grija, nu lasa gelozia sa-ti intunece ratiunea.
Nu sunt de acord in general cu bataia prefer mult mai mult indiferenta ea doare mult mai tare sa vada cu nu iti pasa de ea, este clar ca avea ceva cu ala si baiatul ala are vina doar daca iti era prieten, stii si tu cateaua pana nu ridica coada canii nu se duc la ea, alea cu lasa-ma in pace poate sa fie vrjeala sa para ca nu are nimic, eu acum nu stiu ce s-a intamplat cu adevarat dar faptul ca nu te baga in seama este ceva normal stai linistit acum te trateaza ea cu indiferenta, vezi cum e acum tu puteai sa o faci pe ea sa se simta ca tine, ai noroc ca nu te-a dus la politie, dar daca atunci faptul ca ai facut-o praf poate te-a facut sa te simti mai bine, ar fi bine sa nu mai ai asa multe regrete ai facut deja lucrul asta
Ai exagerat...cred.
ai fi putut totusi sa o tratezi mai delicat sa o intrebi si pe ea ce tot face si saii spui ca te deranjeaza si pe amicul tau sa il mai temperezi putin.chiar nu stiu, multe le facem la impuls si apoi regretam enorm si ne chinuim sa reparam ceea ce facem. poate ca eu stiu cel mai bine cat de greu e sa intorci un cuvant inapoi.tu cu un pumn...probabil o sa ai mai mult de munca
Nanaul spart trebuia sa fie al lui. Fata incerca sa-l ignore/refuze; nu ti-a spus, probabil sa nu strice "prietenia" dintre voi. Nu stiu ce sansa mai ai la ea in momentul de fata... daca la o situatie de genul reactionezi cu asa violenta. Invata din asta! Te va ajuta pe viitor
Ahaaaaa, acum firul povestii ia alta intorsatura!
Nu pricep de ce s-a suparat ea ca l-ai batatul pe prietenul tau. Ma face sa cred ca ii place de el si se foloseste de aceasta scuza sa se desparta de tine! Chiar sa nu te mai bage in seama? II place...ii place
AI dreptate, si eu cred cam acelasi lucru, acum nu stiu, poate gresesc.
Vorbiti asa de parca nu toti ati fi facut acelasi lucru, e impulsivitatea masculina, ia un buchet de flori, du-te la usa ei, cere-ti scuze si daca asta nu merge resemneaza-te.
Bun, ideea este in felul urmator... oricarei persoane ii place sa fie admirata, insa in ceea ce priveste prietenia...prietenul tau "cel mai bun", a incercat terenul, ca sa zic asa, desiiiiii asa ceva nu se face, problema este ca, daca ei nu i-ar fi placut, ti-ar fi spus...nu ar fi facut ca "muta". Pt ca sincer oricat de prieten ar fi respectivul, daca tipa era cu coloana vertebrala iti spunea si nu se ajungea la violente. Iar cu plecatul de acasa pentru ca tu l-ai lovit pe individ...nu isi are logica, pentru ca un om ce nu se simte cu musca pe caciula nu fuge de raspundere.
Prin urmare...te poti supara sau nu...insa ai picat cam de papagal la faza asta, pentru ca e posibil ca intre ei sa fie ceva si tu sa plangi dupa ea. Stai linistit cand se plictiseste si mai vrea plimbare cu masina tipa, se intoarce la tine