Dar care este motivul parintilor? S-ar putea sa fie unul intemeiat.
Si daca te muti, nu mai are rost sa va amagiti, puteti sa ramaneti doar amici.
Iti spun si eu din proprie experienta ca e foarte rau cand se baga parintii.asa s-au bagat si parintii prietenei mele insa nu ne-a pasat am continuat sa ne vedem, am trecut peste toate si suntem impreuna de un an si 5 luni si acum sincer ma inteleg bine cu parintii ei. daca va mutati in alt oras nu-s tiu cat o fi de departe/daca te iubeste atunci va face tot posibilul sa te vada, daca e prea departe atunci ramaneti doar prieteni si treceti amandoi peste asta. dar trebuie neaparat sa ramaneti prieteni
S-a dus vremurile bune, daca te muti.Vei vb cu el numai prin mes si mobil, asta este viata.Mergi mai departe, nu te crampona de o iubire, mai sunt si alte iubiri in viata asta.Noroc!
Dar nu trebuie sa le zici parintilor ca ai un prieten. Nu este neaparat! Daca e sa te muti nu ai incotro daca te muti departe, ramane-ti prieteni ca relatiile la distanta nu prea tin. Si in ce oras vrei sa te muti? in TM?
Din cate inteleg eu, parintii tai sunt impotriva relatiei voastre.
Oups... Poate fi foarte dureros atunci cand parintii intervin in relatiile copiilor. Ti-o spun din propia experienta.
Insa, nu te gandesti ca poate ei iti vor doar binele?
Cand iti e greu, gandeste-te la momentele frumoase dintre voi doi!
Succes!
KatiMe27 întreabă: