| oana_5984 a întrebat:

Va rog ajutati-ma nu stiu ce s mai faccryingm-am desp d baiatu ala dar acum is cu altu si el e intr-o stare grava nu-i mai functioneaza un plaman si poate muri orcandcryingva rog ajutati-ma si spuneti si voi o rugaciune pentru el ca daca il pierd si p el nu stiu ce ma faccryingoricum nu am familie si am pierdut multi prieteni din cauza accidentelor si a bolilor dar acesta nu il mai pot pierdecryingva rog o rugaciune cat de mica nu stricacrying

2 răspunsuri:
| kaylla a răspuns:

Dumnezeu e mare si are grija de toti asa cum este mai bine! Gandeste pozitiv in ziua de azi orice are rezolvare! Cu incurajari, dragoste, blandete, vorbe bune, rugaciuni il poti ajuta si sustine chiar daca e foarte bolnav! Totul depinde de oamenii care sunt in jurul lui! Trebuie sa fii tare si sa-l incurajezi caci este singurul lucru care il poate ajuta si pe el sa nu cedeze! Nu-l lasa sa te vada plangand ci intotdeauna fii optimista caci se mai intampla si minuni! Dumnezeu sa fie cu voi si sa va dea forta de care aveti nevoie ca sa treceti peste aceasta cumpana!

| oana_5984 explică:

Nu nu are rezolvare in ziua d azi nimic! parintii mei o murit acum 5 ani, sora mea la fel, n-am nici o ruda, din prieteni o murit 9 cryingmoare si el si ce ma fac?!cryingdoctorii mi-a zis ca e prea complicat ca sa il poata opera; poate muri in operatie si e riscantcryingeu plang incontinuuu de 3 zile pentru el ca are numa 16 ani nu meritacryingu ai sta linistit in locu meu?! u ai spune,, gandeste pozitiv'' sau ceva d gen?!cryingscuze ca is rea da nu mai pot efectiv imi vine s ma sinucidcrying