Mai gandeste-te ce vrei sa faci, sincer nu cred ca merita sa te legi la cap cu astfel de baieti si sa nu crezi ca daca iti pierzi virginitatea cu el va ramane cu tine, din contra...
GOD! Desparta-te de el. Pai ori sta cu tine si te iubeste si aveti o relatie serioaasa, ori il dai la pass si il lasi sa isi vada de viata lui si tu de a ta. Vezi ca timpul trece, iar tu stai pe loc, in loc sa iti gasesti persoana potrivita.
Si multi spun multe, insa faptele... pauza!
Daca vezi ca nu face nimic, treci peste, resemneaza-te si lasa-l. Ai o singura viata de trait. Traieste-o la maxim :*
Forteaza si el lucrurile ca pe o usa pe care nu a putut sa o deschida. Si se pare ca va avea succes, tu deja ai cedat. Cred ca iti dai seama ca dupa aceea, nu la foarte mult timp, va pleca. Nu-i asa ca nu o sa plangi?
Sincer genu asta de baieti nu merita, ce te face sa crezi ca dupa ce faceti dragoste va fi altfel. Eu zic sa te mai gandesti nu ti-ar place sa iti pierzi virginitate cu un baiat care stie sa te aprecieze si inainte de asta?
Subscriu opiniei tale. Foarte corect.
Asta imi aminteste de o poveste de pe facebook. doar ca baiatul era rezerva. dar nu merita sa ramai cu el daca te tine ca o rezerva, da-i papucii. poti gasi un baiat care sa te iubeasca cu adevarat bafta!
linarkfts întreabă: