Sunt sanse dar mici.ia-ti Postinor 2 de la farmacie numita si pastila de a doua zi, ca sa stai linistita ca nu se v-a intampla nimic, oricum eu spun ca sansele sunt minime
Poti fiindca si likidul ala ii ceva ce contine spermatozoizi dar sa fi si mai sigura fa-ti un test de sarina si vezi ce rezulta si daca lucrurile se agraveaza spune-i mamei tale si consulta un medic ginecolog sper ca te-am ajutat bafta nu vreau sa te speri dar e spre binele tau sa faci testul de sarcina si pentru linistea ta
Pai daca nu si-a introdus penisul in vaginul tau si nu au intrat spermatozoizi in vagin stai linistita pentru ca nu o sa patesti nimic sper ca te-am ajutat
Nu ramai insarcinata de la atat! Pentru a ramane insarcinata trebuie sa aiba loc o penetrare si cum voi nu a-ti facut-o nu e nici un stress !
Imi este foarte frica...
Nu este nimic sincer si eu am facut asa cu prietenul meu ( fostul) si am facut si sex neprotejat si nu am patit nimic depinde acum si cati ani ai eu am 18 si mi-am inceput viata sexuala la 14 ani jumate si inca nu am patit nimic(multumesc lu` D-zeu deci stai linistita:*
Fa-ti un test de sarcina scapi de griji este singura solutie si cea mai sigura
Daca isi ia vreo chinezarie degeaba ))) ca mai mult o sperie, ca mai sti ce teste de sarcina mai fabrica astia acum )
Eu i-am dat un sfat nu vad care ar fi problema cu a zis si Katy sansele sunt mici dar mai bine sa le previna asa ca ea face cum crede
Dar el nu m-a penetrat, doar cu degetul dar sunt inca virgina, nu m-a dezvirginat.Insa si-a apropiat penisul de vaginul meu si imi este frica sa nu fii avut lichid dala
Scumpa mea atunci nu e nimic keep calm:*:*:*
beausingurlamasamea întreabă: