| dora_7535 a întrebat:

VA ROG AJUTATI-MA!:-s de aproximativ 2 saptamanii am cunoscut un baiat...foarte dragut care parea foarte interesat de mine.Am hotarat sa ne intalnim. Dupa o zi petrecuta impreuna (o zi minunata si de neuitat pentru mine) ne-am reintalnit in acea sera pe mess unde am vorbit. iar el a ajun la concluzia ca mai bine ramanem doar prieteni.Nu din cauza ca nu ar putea avea o relatie cu mine ci ca nu vrea sa ne certam si sa piarda tot ce este acum intre noi.Eu pentru moment am acceptat ideea...insa acum nu pot sa nu ma gandesc la el.nu este zi in care sa nu imi apara o lacrima gandindu-ma la el.Nu stiu ce sa ii zic... ce sa fac pentru ca noi 2 sa fim impreuna.
Nu as vrea ca el sa fie cu mine doar fiindca stie ca plang dupa el. dar totusi as vrea sa avem maii mult decat o relatie de prietenie.Va rog ajutati-ma!:-s

10 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Ce rost are sa plangi si nu cersi dragoste! Lumea nu incepe si nu se termina cu el, o relatie este frumoasa daca sentimentele sunt reciproce!

| SweetCandy a răspuns:

Pritenia se poate transforma in scurt timp in iubire...insa iubirea in prietenie nu prea...nu stiu daca ai prins ideea...insa accepta ce ti-a propus, pentru inceput... o prietenie, caci nu se stie niciodata...Sau sp si lui k u te-ai indragostit de el si k ai vrea sa incercati o rel, iar in cazul in care accepta "oferta" ta sp k indiferent ce se va intampla intre voi veti ramane prieteni...
eu cred ca astea sunt cele mai ok variante posibile, insa nu il asalta q intrebari...pentru k de multe ori insistenta face sa pierzi teren in fata persoanei, pe care de fapt vrei sa o castigi!

bafta si iti tin pumnii!

pooophappyhappyhappy

| buburuzAndreea a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca n-a fost sa fie. Meriti ceva mai mult, meriti pe cineva care sa fie nebun dupa tine! Nu te multumi cu atat, ca nu merita. Chiar daca sa spunem ca s-ar face cumva si ati ajunge sa fiti impreuna, poate motivele pentru care el ar sta cu tine n-ar fi cele corecte.
Incearca sa nu te mai amagesti, ca nu merita, serios. Mai bine mai astepti frumos pana o sa gasesti un baiat care sa merite atentia ta.

| Encore a răspuns:

Am patit si eu chestia asta cu o fata cu care eram best friends si s-a terminat urat sigh
Cred ca mai bine incerci sa te inveti cu ideea, dupa o sa suferi mai mult probabil sad

| alexa a răspuns:

Fa-te frumoasa de cate ori stii ca o sa-l intalnesti si incearca sa-l ignori putin... daca te place cu adevarat va veni el la tine.Bafta

| Moneyandfame a răspuns:

Daca ti-a zis aia cu "nu vreau sa stricam ce avem acum intre noi, o prietenie frumoasa" e clar ca nu te vrea, nu se simte atras de tine, nu ca pretuieste el marea prietenie dintre voi. Daca exista putina chimie intre voi...ar fi actionat in consecinta.

| dada18x a răspuns:

Hmmm! Parerea mea este ca acel baiat nu stie ce vrea. sI exista 2 variante: ori ca acel baiat vroia sa spuna "nu avem nicio sansa" doar ca mai gentil(asa cum a facut`o)... sau ca il interesezi pe plan afectiv, insa nu si fizc. Dupa cate am observat, in cele 2 saptamani de cand ati vorbit, era interesat de tine. Dupa marea intalnire, si-a cam schimbat gandurile. Intradevar o peroana care sa iti tina mereu moralul sus este de aprciat si de tinut aproape.Gandeste`te ca tu esti acea persoana. Uita`te in jur... exista o gramada de baieti draguti, iar tu esti 'orbita' de el... (tocmai eu vorbesc.blushing ) suna ridicol ca tocmai eu dau sfatul acesta insa... eu nu pot sa`mi dau niciun sfat mie. Si asta este un defect pe care incerc sa-l indepartez.insa devine din ce in ce mai greu. Crede`ma...cu baiatul asta ai fi mult mai castigata daca ai avea o relatie de prietenie. Te`ar putea integra in gasca lui, sau invers.Si sa fiti tot timpul impreuna fiind prieteni. Asta este parerea mea, ramane ca tu sa iei decizia finala. Te pup! :*

| dora_7535 explică:

Nu a spus'o numai asa...chiar este intre noi mai mult decat o simpla prietenie avand in vedere ca m a si sarutat...

| Auricik a răspuns:

Cel mai bine spune-i ce simti pentru el si nu incerca sa plingi pentru el ca iti faci tie mai rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dora daca chiar iti place si crezi ca merita osteneala vorbeste cu el spune-i ce simti, dar ai grija sa nu cuva motivul pentru care nu puteti fi impreuna sa nu fi o fata, si el vrea sa fie discret, pop...