| anonimaa a întrebat:

Va rog ajutati-ma sa inteleg ce se intampla cu iubitul meu...
ieri am ost cu mai multi la el acasa unde noi am ramas in dormitor, ne'am sarutat si a fost superb dar azi...azi am iesit in aceeasi gasca la un derdelus. el a venit ceva mai tarziu si a fost foarte distant. nu ne'am dat decat de vreo 2 ori impreuna in rest am stat in parti diferite... iar cand am plecat, dabea l'am convins sa vina cu mine pana la un punct.
ce se intampla si eu ce ar trebui sa fac? nu sunt tupeista pamantului asa ca nu sunt in stare sa ma duc la el si sal sarut decat daca beau vreo 3 beri laughing deci...sa discut cu el? nu e genul care sa'si rezole problemele in discutii si chiar daca ar fi asa nu stiu ce sa'i zic.deci, care e solutia?
il iubesc si ieri parea sa si el ma iubeste, azi...doar la plecare :-

6 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Poate ca a de data asta motivul pentru care a fost mai distant a fost cauzat de niste probleme de natura personala, sau pr familiare.
Nu e motiv de alarmare pentru o singura intamplare de acest gen, pentru ca fiecare mai avem o stare de nervozitate si ne comportam mai distant, motiv de ingrijorare ar fi cand se poarta asa mai multe zile consecutive iar in acel caz trebuie sa iti iei putin timp ca sa vb cu el sa sa afli ce il supara, fi alaturi de el.

| darrio2007 a răspuns:

Poate vrea sa vada ca il saruti si fara sa bei 3 beri.Bautura intuneca mintile.

| alexya_8105 a răspuns:

Poate are ceva pe suflet de fapt sigur asta e, sau a avut o stare naspa de dimineata... o data ce nu s-a purtat mai frumos cu o alta fata nu ai de ce sa-ti faci grijiwinking

| Coraliá_4323 a răspuns:

Te-ai gandit ca si el este rusinos? Poate de fata cu prietenii vostrii nu are atat tupeu cum a avut atunci cand erati decat voi 2:*

Propune-i o plimbare doar voi doi, lucrurile se vor shimba dupa ce veti petrece ceva timp impreuna, doar voi doi :*

La mine a functionat :X funda?

| babydoll_5650 a răspuns:

Eu cred ca el are niste probleme pe care nu le poate rezolva la moment, care-l macina in permanenta si, posibil, nu doreste ca tu sa le cunosti.Rabda un pic, da-i pace, lasa el sa te caute, fii mai rece cu el, insa el sa nu-si deie seama ce faci. Daca nu se schimba, inseamna ca sentimetele nu sunt reciproce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste fata cu el, afla ce e cu el... Si eu cu prietenu meu nu prea vorbesc si interpretez tot felul de chestii despre el si asa ne certam mereu din cauza mea ca ma gandesc la multe prostii, cel mai bine e sa vorbesti cu el...succes