1 Nu inteleg cu ce te opreste o fata in atingerea scopurilor tale. Cu ce iti afecteaza viitorul sau cariera. (exista fete non -posesive care se multumesc si cu 1 ora la 2 zile de ex)- asta daca nu esti un maxim de tocilar.
2. Ce ti-ar spune parintii daca maine ar afla ca ti-ai gasit o iubita? te-ar certa? Exista posibilitatea sa-ti fie teama de parerea lor? Ei pun mare accent pe invatat si note de 9 si 10?
3.Esti trist sau inhibat in general sau iti place sa comunici sa te distrezi?
Parerea mea este urmatoarea. In mod normal (cam in 99, 99 % din cazuri ) cand baietii ajung la pubertate TREBUIE normal si natural sa se simta atrasi de fete, interesati de ele, sau chiar foarte interesati de fete.
Asadar parerea mea SERIOASA este urmatoarea:
Sunt 3 variante:
1 -parintii te-au invatat de mic cu toceala exscesiva, si tu ai impresia in acest moment ca este perfect normal, sa nu fii interesat de altceva decat de "viitor stralucit" note mari, premii si cariera.
2 Nu ai ajuns inca la pubertate. (cred ca stii ca pubertatea este acea perioada in care iti creste parul pubian, penisul,, testicolele, ti se ingroasa vocea si ITI CRESTE MULT INTERESUL PENTRU FETE), deci este posibil sa nu fi ajuns la pubertate.
3 Esti in depresie. Sunt persoane care datorita, vietii de rahat pe care o au intra in depresie, sau intra in depresie pur si simplu de la probleme (dar cred ca in cazul tau nu se pune problema)
Alte motive chiar nu vad.La 16 ani ..nu vad alte explictie. Sincer n-are logica.
ps: Eu am 28 de ani, am trecut si eu si prietenii mei de varsta ta, si sincer chiar e dubioasa treaba.
Pai uite sunt foarte sigur ca am trecut de pubertte deja, si nu parintii mei nu m-au fortat sa iau note mari sau sa particip la concursuri ei au fost genul care ma atentioneaza odata sau de doua ori si dupa aia ma lasa sa aleg eu, si daca te referi la atractia sexuala fata de fete aia o am e de la natura ce naiba eu ma refeream la o relatie de iubire pe termen lung.Nu mai stiu nici eu offf!
Asa frate.Cariera pe primul loc! Fetele pune-le-o si apoi lasa-le da-le naiba!
Nu este vreo problemă.
Ori ești aromantic, ori asexual. Adică ai acele acțiuni de afecțiune (sărutul, actul de reproducere) doar pentru senzație, de exemplu orgasm, nu pentru atracția ce o simți, care la tine e absentă.
Există și persoane cum ești tu, fiecare trăiește cum vrea, atâta timp cât nu îi afectează pe ceilalți.
Suntem atât de diferiți... n-ai idee. Acum, postând asta pe TPU, e posibil să primești critici pentru cei care nu concep că există diversitate și că nu toți trebuie să avem aceleași scopuri în viață sau pasiuni.
Totuși, poți fi așa, dar poate nu ai găsit persoana potrivită încă. Se poate întâmpla. Deși bag mâna că ești una din cele spuse în paragraful anterior.
Ce e adevarat nu sunt un tip foarte social dar fac fata, este posibil si din faptul ca daca cineva ma respinge sunt foarte afectat de asta si cand mai am momente in care simt atractia fata de o fata stau si ma gandesc ca nu sunt in stare sa 'stau cu fruntea sus' in fata ei si a prietenilor ei, mie mi s-a spus de mai multe ori ca arat relativ bine (dragut) merg si la sala am un corp destul de lucrat pentru varsta mea deci nu cred ca e aspectul fizic.
Atunci ramane in picioare varianta 3. Ai probleme de natura psiho-emotioanala. In subconstientul tau se formeaza o parare distorsionata conform careia succesul in viata este paralel cu o relatie.
Asadar analizeaza profund situatia si vezi de unde se trage aceasta nehitarare. Pentru ca de fapt este vorba de nehotarare.
Daca, esti si singur la parinti, treaba e si mai clara. Desi poate tu nu tii neaparat sa dai vina pe parinti, eu cred ca in proportie de 99% este vina lor.
De asta te-am si intrebat daca ei ar fi de acord ca tu sa ai relatie.
Atentie, nu am spus ca nu e bine sa inveti, si sa iei note de 10 pana termini doctoratul. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te sustragi de la legea naturala a firii omenesti care este dragostea fata de sexul opus. In viata oamenii au nevoie si sa fie iubiti, intelesi etc. O altfel de iubire decat cea invatata acasa. Trebuie sa cauti un anumit echilibru in viata..intre copilarie si viata de dupa ea (cariera)
Daca. obisnuiesti sa lasi pe planul 2 - si dragostea, si discoteca, si joaca ..atunci se pare ca traiesti in viitor si nu uita! prezentul este cel mai important. Nu putem da cu piciorul prezentului de dragul viitorului. Cauta echilibrul care te satisface pe tine psihic, nu pe parinti. Daca crezi ca nu te descurci, cere consiliere psihologica.
Deci cred ca tu ar trebuie sa le acorzi mai multa atentie fetelor si sigur cineva o sa se intragosteasca de tine si ar trebui sa te bazezi pe idea ca tu poti iubi mai mult de cit iubesc altii si prin acest fapt o sa te poti si tu indragosti cu siguranta de cineva. Succes!