Scuza-ma, dar nu pot decat sa zic: "What the ***?"
Inconstienta, si atat de plina de "dragoste" pentru cineva care inca nici nu exista pe lume, vrei sa-l cresti intr-un mediu toxic, plina de "iubire" daruita cu pumnii si cu vorbe grele, sa traiasca fara dragoste si fara copilarie.
Vrei sa-ti pui latul in gat? Exista o metoda mai usoara si mai lipsita de durere, fa-o la propriu...
Spune-mi te rog ca nu ai vorbit serios.
Buna
O fata care stie sa se faca respectata, nu accepta maltratarile unui barbat si nici insarcinata nu ramane.
Dar daca tie iti place sa fi batuta, este optiunea ta, eu zic sa te indepartezi si sa realizezi ca acel om este violent.
Decizia iti apartine in totalitate.
O zi buna
Exact acest timp de comportament il au majoritatea domnisoarelor nesigure pe ele si disperate sa tina barbatul langa ele ca deh, e rusine sa fi fata batrana, mai bine fara dinti dar cu barbatu langa tine decat singura. da multe fete apeleaza la a ramane bortoase sa tina barbatul langa ele, atata timp cat barbatul nu e suficient de destept sa dispara. deci bafta
Am mai scris odată răspunsul ăsta, dar a fost șters:
===
Adică vrei să-i faci animalului un pui, ca să-l bată și pe ăla, apoi când o mai crește, să te bată amândoi?
Fugi cât vezi cu ochii!
===
Sper ca de data asta să rămână vizibil, nu de alta, da' oricum primește înștiințarea pe mail, și acolo are primele cuvinte din răspuns. Așa că degeaba l-ați șters...
Daca te-a batut, ce rost are sa mai ramai cu el. Vrei sa o viata de cosmar cu acest om? Mai bine ti-ai gasi un al iubit cu care sa ai o viata frumoasa si linistita.
Daca are asemenea,, obiceiuri '' ar fi bine sa-l parasesti...
In ce mediu iti vei creste acel copil?
Mai greu a fost pana a dat in tine prima oara, de acum o sa te bata din ce in ce mai des si mai rau. El nu vrea sa te lase, cum crezi tu, vrea sa te bata. Sfatul meu e sa il parasesti.
De ce sa incerci sa tii langa tine un am care te loveste? Si de ce sa faci un copil pentru a tine langa tine un barbat? Un barbat trebuie sa ramana langa tine din iubire, nu pentru un copil...
De ce il vrei langa tine? De ce te-a batut?
Ar trebui sa te gandesti foarte bine la prima intrebare. Esti indragostita de el sau de modul in care iti place sa il percepi, de modul in care obisnuia sa fie?
Iar faza cu sarcina, nu prea cred ca e bine. Un copil trebuie facut din dragoste, nu din nevoie de.
Sper ca-i doar o gluma. Nu cred ca exista femei atat de proaste, incat sa faca plozi cu indivizi care le bat.
Am citit pe un forum ca o femeie a fost casatorita cu unul care o batea pana cadea jos. A ramas insarcinata in speranta ca sotul se va schimba dar a pierdut copilul din cauza batailor...atunci a divortat. Eu nu inteleg cum poti sa mai simti ceva pentru unul care te bate, cum. poti sa il mai lasi sa te atinga. Mie mi ar fi scarba/sila, l-as uri...dar numai cu el nu as mai fi. Sincera sa fiu mi-e mila de femeile ca tine care cred ca nu au valoare si ca bruta se va schimba. SINGURUL ADEVAR este ca si tu ai valoare iar bruta NU se va schimba, ci din contra, daca vei continua sa stai cu el te va bate mai rau, va fi violent si cu copii vostri care vor fi traumatizati din pricina violentei in familie. Asa va singura ta SANSA este sa PLECI de langa el. Gand bun
Daca vrei neaparat bataie ia si imprumuta de la camatari. Poate trebuie sa-ti satisfaci vreun fetish ciudat asociat cu tandretea usturatoare.
Eu zic sa-i scrii: "cand o venit pumnul acela spre mine, timpul s-a oprit in loc.Eram convinsa ca am facut-o intentionat ca intr-un crash test cu caminoane.Cand monturile pumnului tau o atins primele fire de par din sprancene, am stiut ca tu esti alesul.
cu drag sacul tau di box!"
Nu-i bine, asa-i? sorry.
Salut! Imi pare rau.Suferi de sindromul Stockholm.Adica,il iubesti pe cel care iti face atata rau si crezi ca nimeni pe lumea asta nu te va mai iubi ca el si el este totul pentru tine.Atat de gresit!
Fugi si nu te uita inapoi! Dupa o palma va urma un pumn.Un copil nu-l va face mai bun.Vei suferi enorm.Asta viata vrei pentru tine?
Stiu ca este greu sa te detasezi de el.Primul pas este cel mai greu.Sa nu crezi 1 secunda cand iti va spune ca se schimba, ca el este diferit.Nu este.
Tu esti o persoana minunata care merita mai mult decat un idiot.
Hai ca poti sa-i intorci spatele! Si atunci cand vei face acest prim pas noi vom fi alaturi de tine, la fel si prieteni adevarati si familia.
Poate cand te-a batut era beag. daca a mai facut asa ceva, inainte sau o faca cat mai des eu zic sa te desparti de, el ca sperie copii si pesti
CAUTA ALTU... nu are rost va fi din ce in ce mai rau, bataia va fi mai la oridinea zilei ... Teribil
Femeile au o afinitate ascunsa pentru bataie
Ar fi indicat sa ramai insarcinata. Observ ca o prima bataie nu e de ajuns, mai trebuie, asa ca dai bice ca dupa aia el sa dea pumni.
1997 --> Trebuie sa implinesti 18 ani, chiar vrei sa iti distrugi viitorul luand bataie zilnic de la un barbat? Barbat? Ma scuzi, gresesc. daca ar fi fost nu tragea in tine! Esti fata, fii demna si mandra de alegerile tale!
Dupa poza ta de profil, ai de gagic ultimu cocalar imputit. ) Daca te si bate mai bine te-ai desparti de el. Daca esti fraiera si ramai cu el, atunci meriti sa fii batuta.