| Roxanaaaaaa a întrebat:

Va rog ajutati-ma.Sunt cu iubitul meu de 2 ani, avem 16 ani si s-a schimbat foarte tare.Este violent, imi vorbeste foarte urat si nu ma lasa sa fac nimic.Il iubesc, vreau sa renunt dar de fiecare data ma ameninta ca le da mesaj parintilor sa le spuna ca am facut-o cu el.Nu se pune problema sa le spun alor mei.

7 răspunsuri:
| Doo a răspuns:

Ii spui : tu chiar nu ai nici un pic de demnitate? Daca vezi ca nu mai tin la tine de ce vrei sa ma ti cu forta? Tu chiar nu ai orgoliu?

| alexutza1183 a răspuns:

Discuta cu el cand e bine dispus si explica-i ca dragoste cu forta nu se poate...nu te poate tine langa el fara sa vrei, spune-i ca nu il mai iubesti.
Imi pare sincer rau pentru ce iti face dar nu te merita.Iti trebuie cev mai bun decat un nenorocit ca el
Succes!

| Skinnar a răspuns:

Baietii sunt indivizi care se plictisesc repede si stiu asta ca sunt unul dintre ei.Eu cred ca el s-a plictisit de tine si incearca sa se comporte urat pentru ca vrea sa se desparta de tine si nu are curajul sa spuna asta in fata.Cat despre mesajul dat parintilor cu "am facut-o" asta se numeste santajare si pun pariu ca el a vrut cel mai mult sa faceti sex.am dreptate?

| ignore a răspuns:

Spune-i " vreau sa ne departim pentru ca stiu ca si tuh vrei"
daca zice daaaa nu cred ca le mai spune.
iar daca spune nu. spune-i ca daca nu se schimba te desparti de el. si daca le spune parintilor tai ei nu o sal creada plus ca tuh n-o sa mai vb cu el niciodata.
sa vezi ca tot scpai cumvabig grin./

| Roxanaaaaaa explică:

Skinnar ai dreptate.dar el ma iubeste zice ca face toate astea ca sa nu ma piarda

| ionutzul31 a răspuns:

Da-i papucii.Arata-i ca esti tu mai tare. Daca are putina onoare in el tu va spune nimic.Baftawinking

| Robeee a răspuns:

Mai degraba vorbeste cu parinti tai si lasa-l in pace!
De ce stai cu el daca nu te merita?