Dar nu îl uita. Nu îţi cere nimeni asta.
Dar aşa cum treci peste moartea cuiva drag, fără să îl uiţi, aşă poţi trece şi peste asta, lăsândul undeva în trecut.
Succes .
Incearca sa te orientezi catre un alt baiat si asa nu o sa te mai gandesti la el.
Salut! In cazul in care nu poti sa il uiti si ai incercat sa vb cu el iar el nu vrea sa te mai auda deam e de rau! Ai putea sa faci astfel: foloseste o prietena de a ta pe care el nu o cunoaste, roag-o sa se imprieteneasca cu el(adica intr-un fel), si sa il intrebe de tine(formulati asa intrebari ca sa aflati totul)! Acesta ar merge si mai bine cu un baiat, vreun amic comun aveti? Daca da acesta tot ar putea sa te ajute.si poate mai mult decat fata( roaga-l pe amicul asta sa afle ce crede fostul tau prieten de tine acum.s.m.d.)( nu uita daca vrei sa faci asta trebuie sa fie totul secret!)! Tu nu insista prea mult sa il suni etc pentru ca ar putea sa te ofenzeze! Bafta!
Stiu cum e sa traiesti cu gandul la cineva. eu incerc de mult timp sa scot pe cineva din minte. Si incetul cu incetul reusesc, desi nu o sa il uit niciodata. www.rebecka-life.blogspot.com... Ocupa'ti timpul cu ceva, distreaza'te, citeste. Si cand iti apare in minte, gandeste'te la altceva. Va fi bine >:D
Uital nu fi proasta ca poti adica daca a fost vina ta,da dureaza mai mult,eu cand am trecut prin asa ceva,adica eu o iubeam mult rau,a fost vina ei deci sentimentu ala nasol+vina=NASPAAA la mine fiind vina ei,am trecut mai repejor peste, la tine daca a fost vina ta o sa fie si mai rau, pentru inceput sterge toate pozele... TOT IGNORE TOT OCOLESTEL OCOLESTE CHESTILE CARE ITI ADUCE AMINTE DE EL! pe scurt ignora-l 100% sterge pozele, si cu timpul il vei uita gandeste-te/axeaza-te pe hoby-ul tau si vei trece peste, asta sau sufera ca proasta tu alegi^^
Poate prostia aia ta o fost foarte importanta pentru el si nu mai vrea sa auda d tine.incearca d p alt nr, vezi poate asa rasp!
Te gandesti la el pentru ca tu vrei asta! asa era prietena mea, dar de cand ma cunoscut pe mine si eu pe ia am uitat complet de trecut:X e clar ca nu o tinut la tine, dar toti stim ca indiferenta doare! nu il mai cauta! nu lasa trecutul sa iti strice prezentul si viitorul:X
HappynewCenusa întreabă: