anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Sunt disperata! Un idiot mi-a spart parola de la ambele id cu un program numit Yahoo Hack! Nu stiu ce sa fac! Tin sa mentionez ca nu am spus nimanui parolele si pe acele conturi am id'uri foarte importante! Am adresa de mail alternativa, ma ajuta la ceva? Spuneti'mi ce sa fac! Dau funda vot si ce mai vreti voi numai sa ma ajutati! Va roooooog! Scuze de categorie dar e cea mai accesata!

7 răspunsuri:
| M4gd4L3n4 a răspuns:

Schimbati parolele, si pune unele mai nu stiu, ridicole, daca nu sti tu sa o schimbi, pune pe cineva de incredere sa tio schimbe.
sper ca iti pot fi de folos :*

| tony98 a răspuns:

Intra pe mess dai sus la MESSENGER si apoi la My Account Info si o sa iti deschida o fereastra si undeva scrie Change password si ti-o schimbi. funda?

| DoCVD a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti faci un alt id dar mai este o solutie. Daca iti sti datele de la Yahoo si tot ce ai scris cand tiai facut id-urile poti sa le recuperezi https://edit.yahoo.com/......forgotroot Mult succes!

| crissa_2815 a răspuns:

Bunahappy deci,inainte sa intri pe mess,fara a completa yahoo! ID /password[practic cum intri normal pe mess],vezi ca jos, scrie undeva "forgot your password?", dai click pe el.si te intreaba "What's the problem you are experiencing?",bifezi I forgot my password[de regula,este bifata], dai next, apoi scrii id-ul tau[gen: idulmeu@yahoo.com],apoi completezi codul de acolo, dai next.iar apoi o sa iti spuna sa bagi alta parola. Succes! sper ca ti-am fost de ajutor happy Funda?

| ForeverRock a răspuns:

Nu mai pot accesa deloc contul si nici sa raspund la intrebarile acelea secrete!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai sa va zic ceva nu exista programe de spart parole... poate dar costa multi bani...in nici un caz nu e gratis

| Castig001 a răspuns:

Domnule Copil intelege odata ca Nare cum sati sparga parola in cel imi rau caz este keyloger ...Copilule lasate de calculator inchidel si iesi pe afara cu prieteniwinking Robocop.Nu ne speria happy Daca vrei da-mi funda poate tiam trezit boaba aceea de creierwinkingEu sunt bun pentru critice nu? aia Ziceam si eu