Mda...stii draga, el nicioada nu shea dorit sa fie cu tine, dar te folosea numai pe/u asta kai place pur si simplu sa stea de vb cu tine shin plus urikarui baiat era placea sa stie ca are in orice moment pe cineva la care se poate duce orikind caci ea desigur nul va putea refuza nicioadata, de altfel cum ai facut-o si tu! ca sa-ti fie clar, te considera doar ca o amina, ear pe ea iubita...
Eu cred.ca el vede in tine o foarte buna prietena.si daca sa impacat cu fosta.nu prea stiu ce sanse mai ai...incerca sa mai iei legatura cu el.si cand poti dai semne ca il placi.
Esti o rea Dar ce-l mai bine este sa-i spui ce simti, si astfel exista doua variante :
1. O va lasa pe ea si va veni la tine, pentru ca si el tine la tine.
2. O sa-ti spuna ca nu vrea pentru ca nu are sentimente pentru tine, si astfel (suferi tu o vreme) aflii ceva si nu-ti mai bati capul.
Eu nu vreau sa despart pe nimeni... problema e ca tin la el acum si nu pot sa il uit... in plus... mia povestit despre relartia lui si nu cred ca e prea fericit tinand cant ca fata il tine langa el amenintandu'l ca se omoara daca se desparte de ea... stiu de la prieteni de familie comuni ca a ajuns in spital pentru chestia asta desi el nu a vrut sa-mi spuna... eu nu vreau sa o ranesc si mai mult pe ea... dar... el ma adus il punctul in care daca imi spune sa ma arunc de pe bloc ca ii e mai bine sa nu ma mai vada.sau sa ma vada cu lumanare ...eu as face asta...
linarkfts întreabă: