anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

VA ROG AJUTATI-MA crying((((((
Va rog sa ma ajutati cine poate si stie cu adevarat, nu sa va dati cu parerea, ieri eram cu prietena mea in jurul orei 18-19, eu imi atingeam penisul de organul ei, am facut asa pana am dat drumul pe el nu in el, ea este virgina si am dat drumul pe organul ei nu inauntru, dupa aceea s-a sters, am mai stat 5 minute si a facut pipi... nu avea nimic, dar suntem speriati amandoi, se poate intampla ceva? Nu are ciclul regulat inca... luna trecuta nu i-a venit, i-a venit luna asta ce sa fac? DACA II VINE CICLUL PANA PE 7, SAU DUPA 7 CAND AR TREBUII SA II VINA NORMAL, CE SA FAC? FUNDA PT CEL MAI BUN RASPUNS Si nu ma luati la misto va rog sunt foarte speriat numai pot crying

Răspuns Câştigător
| DyNo a răspuns:

NU ar putea fi insarcinata nici daca nu ar mai fi virgina. NU asa lasi o fata/femeie insarcinata, ci fecundand-o, voi nu ati facut decat sa va jucati, stai linistit, ca nu are nimic, adica nu este insarcinata. Daca ea se va duce la un ginecolog spunand ca ii este teama sa, si crede ca este insarcinata, acel om automat va fi sigur ca numai este virgina, adica numai are himenul, dar avand in vedere faptul ca este virgina ar trebui sa va anunte ca nu aveti nici o problema.
Deci, concluzia, NU este insarcinata, si puteti sta linistiti.

11 răspunsuri:
| DaW a răspuns:

Pacat..sau bravo tie O SA FII TATIC big grin daca e baiat pune-i numele Constantin si daca e Fataa Constanta happy

=BAI rolling on the floor PIPI rolling on the floor acum suporta consecintelesmug

| Outspoken19 a răspuns:

Esti nebun.

| BestHelper a răspuns:

La ea e prima data si la tine la fel? Daca da sunt sanse de 30-70% sa ramana.

| Anonimul9393 a răspuns (pentru BestHelper):

Prima data ce, ca nu am facut sex, nu i-am bagat-o nici macar o singura data, doar ne-am frecat... atata tot, si cand a fost sa ejaculez am ejaculat pe organ, nu inauntru... atata tot.

| Brunetzika18 a răspuns:

Puteti sta linistiti ea nu este insarcinata, cu atat mai putin daca ea inca este virgina...Iar ciclul nu este regulat tot timpul, o sa incepe sa se regleze dupa o anumita varsta happy

| Brunetzika18 a răspuns:

Dar.exista si un dar, sa nu fi intrat inauntru nici macar o picatura...

| Alessia_Alexandra_1992 a răspuns:

Nu are ce sa se intample, stati linistiti, daca iti dadeai drumul in ea atunci sansele erau mari dar asa nu. Nu va mai stresati. Plus ca urina contine acid iar sperma este dizolvata de acidul din urina, iar spermatozoidul are nevoie de vreo 5-6 zile de incubatie, deci stati linistiti.

| catamafiotul a răspuns:

De ce sa fiti speriati ma oameni buni? ti-ai dat drumul in ea cumva? doar ai frecat-o de organul ei atata tot puteti sa stati linistiti amandoi atata timp cat nu ti-ai dat drumul in ea nu aveti de ce sa va fie frica...

| maridulcik a răspuns:

Teoretic nu ar trebui sa fi insarcinata mai bine face un test de sarcina, dar eu nu cred ca e gravida mai ales daca spui ca nu are ciclu regulat. sper ca te-am ajutat

| Claudya13 a răspuns:

Nu are cum sa ramana gravida, exista alte motive sin care ea are ciclu neregulat, unul din motive poate fii ca este slabuta sau din cauza stresului, nicidecum sa fie gravida!

| cryssssu a răspuns:

Daca ti-o placut acum suporta consecintele