Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa ii spui adevarul, oricat de dureros ar fi.Gandeste-te ca daca ar fi sa ii spui un alt oricare motiv tot il va durea, asa pana la urma e mai bine sa stie adevarul. Daca tine la tine va trebui sa inteleaga, sa se resemneze si sa mearga mai departe.
Bafta
Nu trebuie sa te panichezi asa in mod special. Pur si simplu se mai intampla ca persoana respectiva sa nu te mai atraga/sau sa nu te atragă de loc. I spui exact ceea ce simti si i poti spune ca vrei sa fi singura o perioada sau ma rog, daca lui chiar i pasa de tine va intelege bafta.
Intr-o relatie nu are ce cauta sentimentul de " mila", ci doar cel de respect. Spune-i exact ceea ce ne-ai spus si noua, si daca are cap, va intelege.
Inteleg, toata lumea spune sa ii zici adevarul, dar nimeni nu intelege ca tu nu poti face lucrul asta. Stiu cum te simti si eu am trecut prin asa ceva, dar daca nu vb cu el intre 4 ochi altceva nu poti face nimic, doar sa astepti sa faca el un pas gresit sa te supere cu ceva sau altceva sau poate mai lasi sa treaca putin timp poate este doar o perioada mai grea pentru tine.
Pai ar trebui sa ii spui ca de la o vreme nu mai simti nimic pentru el si ca nu vrei sa continui asa.Totusi daca esti de mult timp cu el nu face asta, probabil iti vor reveni sentimentele pe parcurs sau poate nu iti dai seama ca tii la el si o sa-ti dai seama cand nu va mai fi lang tine.
Eu cred ca cea mai buna modalitate de a te desparti de el(si cea mai onesta) este sa ii spui adevarul. Spune-i ca sentimentele tale s-au schimbat si atat timp cat simti ca nu il mai iubesti suficient, nu merita sa va pierdeti timpul cu o relatie care nu duce nicaieri si nu va aduce satisfactii. Un baiat care te iubeste sincer nu va putea fi cu tine, daca nu ii impartasesti sentimentele(plus ca nu e corect fata de el). Sugereaza-i sa ramaneti prieteni(chiar daca foarte probabil nu va dori asta, el va sti ca nu vrei sa iasa de tot din viata ta) si mentioneaza-i ca nu esti interesata nici de altcineva. Adevarul este intotdeauna cea mai buna solutie.
Cea mai buna solutie e sa-i spui ca vrei sa va despartiti nu pentru ca ai sentimente pentru alta persoana ci pentru ca pur si simplu nul mai iubesti si ca nu mai ai niciun fel de sentiment pentru el si ca nu ai vrea sa stai cu el din mila