Nu stiutii sa apreciezi ceva pana nu il pierzi. Cel care s-a despartit de tine e un fraier pentru ca a fost dispus sa puna parerea tovarasilor sai mai presus de tine ceea ce da dovada de lipsa de caracter. Al doilea te-a avut si te-a vrut din nou pentru ca te-a vazut combinata cu altu si acum ai impresia ca e dragoste dar adevaru e ca atat timp cat erai cu altu el te-a vazut ca pe ceva interzis si te-a dorit din nou. Prima data probabil te-ai despartit de el din cauza lui. Parerea mea e sa te folosesti de amandoi ca "prieten surogat" si sa cauti un altu. Nu e bine sa privesti la ce a fost pentru ca o sa fi singura care vede in intoarcerea ta la el o dovada de dragoste, iar mai tarziu o sa patzestila fel ca la inceput pentru ca oamenii nu se schimba niciodata.
Dar tu intr-o luma jumate iti poti da seama daca ti la cineva? Mi se pare mult prea putin.Eu l-as alege pe cel cu care ma simt cel mai bine,care ma face sa rad, ma alinta, cu care ma simt in largul meu!
Se zice ca prima iubire nu se uita niciodata.Dar aici este decizia ta. Gandeste-te de ce te-ai despartit de primul, si ce iti place la el.Si la fel si la al 2-lea. Daca nu erau prieteni te mai desparteai? Si nu vreau sa fiu rea dar oricum nu ramai pe veci cu el.Gandeste-te sa te simti tu bine.Dat oricumdin ecuatii asta unul tot pierde.Eu una asa as face.
Decizia iti apartine...dar iti spun daca era iubire adv...nu v-ati fi luat dupa prieteni, iubirea e a voastra nu a lor cui nu ii convenea relatia voastra nu va era prieten bafta
AlexEjmecheru întreabă: