anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă rog ajutor! Cred că îmi place de el. De fiecare dată când îl văd îmi bate inima tare şi îmi pierd cuvintele. Mai şi tremur. Btw, eu am 16 iar el are 24... Ce să fac?

7 răspunsuri:
| GheNsS a răspuns:

24, ia-ti gandu, gaseste pe cineva de varsta ta, chiar daca te place cea ce e putin probabil in cazu in care este un fatalu care nu isi poate gasi o femeie pe masura nai nicun viitor. Mult noroc!

| ShadyRO a răspuns:

Pai, du-te pe centura acolo ai penis cat vrei.

| butt3rfly16 a răspuns:

Tu esti un copil pe langa el, dar cunosc sentimentul si stiu cat de emotionant este.Una este sa iti placa de cineva si alta este sa iubesti. Ceea ce simti tu pentru el poate fi doar atractie fizica.Dar ca sa iti stapanesti trairile si sa iti dai si tu seama ce simti cu adevarat ai putea sa te interesezi mai intai ce fel de persoana este, cu cine umbla, daca are prietena, daca este genul de persoana careia ii face placere sa comunice si chestii de genu. Sfat: nu te arunca asa cu capul ianinte si incearca sa gandesti de 2 ori inainte de a face ceva.Baftawinking

| fabiola a răspuns:

Asa incepe dragostea! Solutia o gasesti mai tarziu!

| hermione a răspuns:

Nu lua in seama raspunsurile rautacioase.eu te sfatuiesc sa vezi daca persoana respectiva te iubeste si nu doar vrea sa profite de sentimentele tale. daca este un om de cuvant si nu genu care se gandeste la aia ar trebui sa incerci ceva. dar mai inai vezi daca el e de acord cu varsta ta si se poate abtine de la anumite lucrurii si exxplica i ce simti si ce vrei de la relatia voastra, daca si el te iubeste. dar sa nu te implici in nici o relatie daca e genu de tip fustangiu si afemeiat... sunt multi adulti pentru care varsta nu conteza si pot accepta diferenta de varsta si conditiile impuse de asta. mult noroc!

| anonima3389 a răspuns:

Eu zic sa stai in banca ta, majoritatea baietilor la varsta aia de la o fata ca tine nu vor decat sa o...(stii u) dar mai sunt si unii care vor o rel serioasa, dar esti cam mica, parerea mea, pentru el.

| Silviu591 a răspuns:

Eu am 20 si mi-e greu sa ma gandesc la o fata de 16 ani ca o eventuala iubita, mi se pare prea mare diferenta de ani