Nu mai iesi impreuna cu ei, iti otravesti sufletul degeaba...baieti mai sun dar prietene sau prietenii adevarate mai putin. Pretuieste prietenii inainte de toate
Pfffff complicata situatie, cel mai bine ar fi sa discuti si cu prietena ta adica sa vezi cat de mult il iubeste si etc iar daca nu il iubeste cine stie ce ii poti spune ce simti, sau cel mai bine ar fi sa iti cauti un alt baiat sau sa incerci sa il uiti pe respectivu deoarece nu se stie poate sura ani relatia lor
Ai distruge o relatie de prietenie daca te-ai combina cu el. Gandeste-te foarte bine cine e mai important pentru tine, o prietena buna(care se gaseste foarte rar) sau un baiat (pe care il gasesti la tot pasul) Din moment ce baiatul respectiv nu te-a ales pe tine inseamna ca nu te merita, si cineva este acolo, rezervat tie... trebuie sa ai rabdare.
Cred ca dupa ce se vor desparti ea va avea nevoie de sustinerea ta.nu de o lovitura...insa dupa ce ea il va uita poti incerca!
Daca preferi mereu sa fii pe locul doi shigur!
fata nu trebuie sa traiestimereu cu speranta ca candva se vor desparti sunt multi alti tipi cu care te'ai combina perfect iar voi puteti ramane prieteni ft buni am si eu o astfel de problema dar incerc sa ui t! Bafta! :* sper ca te-am ajutat
Daca el e de acord cu despartirea sau daca el ii da papucii ai avea sanse mari cu eal dar daca vine cu resentimente se complica treaba...
...dar in principal ar fi mai bine sa uiti de el pentru a nu-ti strica prietenia cu ea sau cu el (spun din spun din proprie experienta).
Draga ioana
esti exact in aceeiasi situatie ca mine.dar chiar astazi cei 2 s-au despartit dar eu nu pot sa ma combin cu el doarece o iubesc foarte mult pe prietena mea si nu pot sa-i fac una ca asta.nici tu nu ar trebui sa o faci daca se despart incearca sa-l uiti si ganseste-te ca vor mai fii mii si mii de baieti de care iti va placea
FUNDITA?