| bucovinaaa a întrebat:

Va rog, ajutor! ieri i-am bagat mana in pantaloni iubitului meu i-am masat de cateva ori organul reproducator acesta fiind umed nu s-a ajuns la ejaculare. el si-a bagat apoi mana si a tras chilotii cu toate ca a pus mana si pe ce pusesem eu iar apoi a bagat mana la mine in chiloti. Eu nu m-am spalat pe maini si cand am mers la baie am pus mana pe vagin. este posibil sa fiu insarcinata? nu penetrare nu nimic dar totusi eu cred ca este un risc. MENTIONEZ ieri am fost in a 9-a zi de ciclu, in fine mi-a trecut cu 3 zile inainte, deci pana sambata as fii la ovuatie. va rog din inima

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te speria degeaba, sperma i contact cu aerul se altereaza

| bucovinaaa explică (pentru anonim_4396):

Nici macar sperma normala nu era, era lichid seminal plus ca sunt pe perioada de ovulatie. ITI MULTUMESC DIN SUFLET

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru bucovinaaa):

Lichid seminal si sperma sunt acelasi lucru, nu mai descrieti pe siteurile astea cum va *** sub pretextul ca e sarcina sau nu, daca nu bagati macar poze atunci nu isi are rostul

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnalbagBannatPeNedrept):

Asa si? Daca in contact cu aerul se altereaza cum poate ramane insarcinata?

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns (pentru anonim_4396):

Sperma (gr. σπέρμa, spérma, „sămânță",, de la verbul σπείρειν, speírein „a însămânța") este un fluid organic, cunoscut de asemenea și sub denumirea de lichid seminal,
dar uite ce scrie aci sad ca cica as sti despre ce vorbesc

Da mai, m-am corectat deoarece am confundat lichidul seminal cu cel preejaculator, scuze, vezi ca mi-am editat raspunsul anterior

Sunt 2 lucruri la care ma pricep in viata asta
1) sa creez un fel de camp gravitational in juru meu care sa atraga femei atat de urate incat nu le-as *** nici cu *** altuia.
2) chestii medicale happy
si sa-mi bag *** daca ma asculta macar unu pe siteul asta cand spun ceva medical.

Si nu am zis nimic daca e sau nu gravida (99, 999(9) % probabil nu e) doar ideea in sine mi se pare imbecila, mai vine o gagicuta din asta si incepe sa spuna cum s-a *** sau ce ii se scurge din vagin doar asa sa se afle in treaba si dupa intreaba daca e gravida. si daca pune unu o intrebare gen daca se masturbeaza femeile toate sar de cur in sus ca ele sunt niste crizanteme si n-are face asa ceva ca le e rusine, dar cand vine vorba de mizerii din astea nu le e rusine sa posteze

| Oana92 a răspuns (pentru AnalbagBannatPeNedrept):

Ca bine zici!

Esti mai rau decat o fata, aleia daca iti ceri scuze se urca in capul tau cu comentariile de zici ca vrea sa te ingroape de viu laughing
Inca ceva, nu exista femei urate, se vede ca nu ai vechime in campul muncii laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Bine ca-l aprobi tu, las' ca ne intalnim noi la elementara...dau eu tiiiieeee, bine bine

Nu exista femei urate? laughing si zici ca eu n-am vechime. aci vrei sa impresionezi publicu feminin de pe TPU, dar cu ce rost? si eu mai bostanesc o urata asa ocazional ca nah nu am respect de sine dar nu trebuie mers nici la extrem. adica stiu si eu vorba " *** nu stie carte", dar nici analfabeta nu e

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

big grinbig grinbig grin Oricum, mi-a placut aia cu nu exista femei uratetongue

Mai baiatule, asta e parerea mea iar daca tu ai alta nu ma poti convinge, nu vreau sa impresionezi pe nimeni, cine crezi ca ma cunoaste? daca ai auzit de conversatiile mele pe mess cu multi useri de pe TPU asta nu inseamna ca ne cunoastem sau vreau sa ne cunoastem in realitate, eu pun accent pe suflet si cum gandeste, restul tine de can-can

Incep sa cred ca n-ai mai mult de 16 ani

Crede ce vrei, nu ma intereseaza ce crede lumea despre mine, pentru cine nu ma place ma transform in acadea

| anonim_4396 a răspuns (pentru Oana92):

Oricum... sunt un GENTLEBEARbatting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashes

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect!happy

Pentru ca ma dureau dintii ingrozitor de mult cand gustam ceva dulce imi consumam frustrarile luand acadelele oricarui meltean care ma sfida si le crapam de beton sau de un zid ***, asa ca n-ai decat sa te transformi laughing imi pot retrai copilaria.

Si-ai s-o dai iar pe acadele, ma bucur laughing

24 răspunsuri:
| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Daca nu v-ati tinut de mana, esti in siguranta.

http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| MisFit20 a răspuns:

Nu ai cum sa fi insarcinata, stai linistita.

Răspuns utilizator avertizat
| Violente a răspuns:

DOAMNE!
NU frate, nu rămai însărcinată!

| alex19051988 a răspuns:

Probabil daca era din sperma mea ramaneai insarcinata acuma