Nici macar sperma normala nu era, era lichid seminal plus ca sunt pe perioada de ovulatie. ITI MULTUMESC DIN SUFLET
Lichid seminal si sperma sunt acelasi lucru, nu mai descrieti pe siteurile astea cum va *** sub pretextul ca e sarcina sau nu, daca nu bagati macar poze atunci nu isi are rostul
Asa si? Daca in contact cu aerul se altereaza cum poate ramane insarcinata?
Sperma (gr. σπέρμa, spérma, „sămânță",, de la verbul σπείρειν, speírein „a însămânța") este un fluid organic, cunoscut de asemenea și sub denumirea de lichid seminal,
dar uite ce scrie aci ca cica as sti despre ce vorbesc
Da mai, m-am corectat deoarece am confundat lichidul seminal cu cel preejaculator, scuze, vezi ca mi-am editat raspunsul anterior
Sunt 2 lucruri la care ma pricep in viata asta
1) sa creez un fel de camp gravitational in juru meu care sa atraga femei atat de urate incat nu le-as *** nici cu *** altuia.
2) chestii medicale
si sa-mi bag *** daca ma asculta macar unu pe siteul asta cand spun ceva medical.
Si nu am zis nimic daca e sau nu gravida (99, 999(9) % probabil nu e) doar ideea in sine mi se pare imbecila, mai vine o gagicuta din asta si incepe sa spuna cum s-a *** sau ce ii se scurge din vagin doar asa sa se afle in treaba si dupa intreaba daca e gravida. si daca pune unu o intrebare gen daca se masturbeaza femeile toate sar de cur in sus ca ele sunt niste crizanteme si n-are face asa ceva ca le e rusine, dar cand vine vorba de mizerii din astea nu le e rusine sa posteze
Ca bine zici!
Esti mai rau decat o fata, aleia daca iti ceri scuze se urca in capul tau cu comentariile de zici ca vrea sa te ingroape de viu
Inca ceva, nu exista femei urate, se vede ca nu ai vechime in campul muncii
Bine ca-l aprobi tu, las' ca ne intalnim noi la elementara...dau eu tiiiieeee, bine bine
Nu exista femei urate? si zici ca eu n-am vechime. aci vrei sa impresionezi publicu feminin de pe TPU, dar cu ce rost? si eu mai bostanesc o urata asa ocazional ca nah nu am respect de sine dar nu trebuie mers nici la extrem. adica stiu si eu vorba " *** nu stie carte", dar nici analfabeta nu e
Oricum, mi-a placut aia cu nu exista femei urate
Mai baiatule, asta e parerea mea iar daca tu ai alta nu ma poti convinge, nu vreau sa impresionezi pe nimeni, cine crezi ca ma cunoaste? daca ai auzit de conversatiile mele pe mess cu multi useri de pe TPU asta nu inseamna ca ne cunoastem sau vreau sa ne cunoastem in realitate, eu pun accent pe suflet si cum gandeste, restul tine de can-can
Incep sa cred ca n-ai mai mult de 16 ani
Crede ce vrei, nu ma intereseaza ce crede lumea despre mine, pentru cine nu ma place ma transform in acadea
Oricum... sunt un GENTLEBEAR
Corect!
Pentru ca ma dureau dintii ingrozitor de mult cand gustam ceva dulce imi consumam frustrarile luand acadelele oricarui meltean care ma sfida si le crapam de beton sau de un zid ***, asa ca n-ai decat sa te transformi imi pot retrai copilaria.
Si-ai s-o dai iar pe acadele, ma bucur
Daca nu v-ati tinut de mana, esti in siguranta.
http://www.youtube.com/......ttp?/watch