| HelloGoodbye a întrebat:

VA ROG AJUTOR.
stiu ca ce vreau sa zic e ciudat si poate chiar stupid dar deja e prea mult.
Am un coleg care de 4 ani ma place dar nu sa prea manifestat pana acum pentru ca este timid. Dar de cand s-a terminat scoala imi da mesaje, ma intreaba zilnic daca vreau sa ies in oras DOAR cu el, se inscrie la aceleasi cursuri la care merg eu, ma urmarese chiar, a devenit voluntar doar ca sa petreaca timp cu mine (eu fiind deja de 2 ani). Simt ca o sa explodez si nu stiu cum sa ii zic sa ma lase in pace pentru ca nu vreau sa se simta prost dar nici nu mai pot continua asa. Va rog daca aveti vreo idee ajutati-ma straight face

Răspuns Câştigător
| BbyBoop a răspuns:

Nu cred ca ai putea rezolva altfel aceasta problema decat prin comunicare. Discuta cu el,fara teama,fara retineri,sincer,explica-i ca te simti sufocata, incoltita, ca ai nevoie de propriul tau spatiu si ca felul in care se comporta nu face altceva decat sa te indeparteze de el.Si nu ar trebui sa se simta prost sau jignit,pentru ca daca e baiat destept, isi va da seama de felul in care s-a comportat si daca chiar tine la tine, iti va respecta dorinta.Mult succes.

7 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Muta-te din oras `glumesc` hmmm nu-mi place de ideea de `pa pa` pentru ca daca el e nebun dupa tine cred ca ar trebui sa-i dai o sansa, daca vezi cate sacrificii face sa fie in preajma ta. cred ca ar trebui macar 1 sansa sa-i daisad

| ana_2324 a răspuns:

Pai e complicat pentru ca noi fetele ne mai ganddim si la sentimentele celorlati spre deosebire de uni baieti!
eu am niste isei:
1 spunel ca tu nu sti ce ai face daca el nu ar fi si ca il iubesti ca pe un frate!(asfel tu vei scapa de el iar el va fi bine cu sentimentele!)

2 urmatoarele 10 zile cand te invita undeva spune-i ca nu poti sa iesi inventand tot felul de scuze patetice iar apoi urmatoarele 10 zile spune-i ca nu poti deoarece tea invitat altcineva si tu i-ai pomis deja!(asfel el va fi deja cam obisnuit cu refuzurile din primele 10 zile iar tu scapi de el!)
3.pai daca el e o persoana suparacios inte-o zi invita-l tu la o masa si tu sa nu apari si apoi suna-l si spune-i ca tea invitat altcineva iar opoi mai repete asta o data sau de doua ori si gata!(el se va enerva si te va lasa balta!)
4pai trebuie sa ii cunosti stilul si tu sa fi fix invers stilului sau!(si el o sa spuna ca tu te-ai schimbat si ca nu mai vrea sa fie cu
tine!)funda? bafta!big grin

| Yoyo7949 a răspuns:

Iesi cu el la un suc, explica-i ca ati iesit ca amici sa nu inteleaga gresit, explica-i ca nu simti nimic pentru el, ca iti este pur si simplu coleg. Daca nu inceteazaaa clar are probleme cu capulaughing si atunci ignora-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iesi la un suc cu el sau sa incerci sa ii spui in fata(fara sa il faci sa se simta prost), ca nu vrei sa te intalnesti cu el sau sa ai ceva de-a face cu el deoarece pur si simplu nu il placi, sau poti sa ii spui ca nu pur si simplu nu vrei sa iesi cu el. spune-i ce crezi pentru ca altfel nu vei scapa de el si va deveni o chestie enervanta la un moment dat.

| defapteunuexist a răspuns:

Spune-i ca ai pe altcineva iar daca nu te crede aranjeaza si tu cu cineva sa "fiti impreuna" cand e respectivul pe aproape.joaca si tu putin teatru.

| beny_6496 a răspuns:

Ami esti datoare id meu an lista la tine da (beny_bahne) 1 daca esti cu altu pune-l sal bata.2 zi frumos ca nu-l placi 3 yal u la bataie si zi sa te lase an pace

| HelloGoodbye explică:

Am incercat sa vorbesc cu el. I'am spus ca nu ma simt bine daca se tine intr'una dupa mine si ca ma sufoca.
Si la banchet i'am spus ca nu sunt singura fata de acolo cu care poate dansa si sa mai invite si pe altcineva.
Si acum cateva zile am iesit cu el pentru ca a fost ziua lui si am profitat de ocazie pentru ca eram mai multi.
Asta este de fapt problema. Oricat i'as explica eu, el nu intelege deloc.
Si mai este si altceva... mie imi place de un baiat si el s-a distantat de mine pentru ca de fiecare data cand eram cu el imi suna telefonul sau ma trezeam cu tipul acela care nu ma lasa deloc in pace. Nu stiu ce as mai putea sa ii zic