anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog am nevoie de ajutor, dau fundita. Cind eram mica fratele meu avea un prieten, mie imi placea mult de el, dar imi ascundeam sentimentele foarte bine, el e prima dragoste a mea.Peste un an doi el a plecat peste hotare si eu mi-am spus ca daca il voi gasi cindva ii voi spune tot ce simt. Iata ca peste patru ani l-am gasit pe net si i-am spus totul, el mi-am marturisit ca tot ma placea mult dar nu avea curajul sa recunoasca si ca cind a plecat peste hotare a regretat mult ca nu mi-a spus-o. Uite ca vreo luna erau numai declaratii de dragoste reciproce.Insa eu i-am spus mai apoi ca departarea e mare si nu se stie cind va veni in tara sa ne vedem si astfel dragostea a luat sfirsit.Eu am inceput sa ma intilnesc cu altcineva si el la fel, dar cu 2 sile in urma el a venit in tara, m-a sunat pe mine prima sa ne vedem, eu eram cu o prietena, el ma imbratisa si nu-mi dadeadrumul apoi si-a sunat prieteni sa se mai vada si cu ei, eu i-am spus ca ma duc sa ma plimb cu prietena si ca nu stau cu ei, el mi-a spus ca cind voi trece pe linga barul unde ei stateau sa-i dau un bip, dar eu am trecut si nu l-am sunat ca nu aveam bani pe cont.Am ajuns acasa si i-am scris sms de pe net ca sunt acasa si daca ceva sa ma sune. A doua zi nu m-a sunat deloc si nici in aceasta seara, aceasta este a 3 zi.Eu insusi mie mi-am spus ca suntem doar prieteni si singura nu as vrea sa fim ceva mai mult, dar de cind a venit ma gindesc numai la el, adorm la 2-3 dimineata tot cu gindul la el, dar mi-am spus ca nu-i scriu eu prima. El e prima dragoste a mea, de cind plecase eu m-am indragostit doar intr-un baiat si restul in nimeni nu ma pot indragosti. Ce sa fac la moment? Sa astept el sa ma sune sau sa-mi scrie si eu sa nu-i scriu deloc, sa ascund ceea ce simt? Daca sa-i scriu eu, ce sa-i scriu anume, va rog ajutator!

5 răspunsuri:
| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Sunal tu, ia initiativa! Era sa il pierzi o data, vrei sa il pierzi si a doua oara?

| Marius_7427 a răspuns:

Pai daca nu mai ai preten scrie-i tu si spune-i sa merge-ti la un suc si acolo ii spui ce simti tu pentru el! Si de acolo... Dar daca ai prieten. E cam nasol ca dupa el pleaca si o sa te certi cu pretenu. Dar la un suc puteti merge parerea mea. Si il intrebi ce simte el pentru tine si te uiti atent la el sa vezi minte sau zice din suflet! Si dupa ii spui tu... happy Succes!

| SweetGirl_9181 a răspuns:

Ar trebui sa il suni, sa lasi deoparte emotiile, serios! sau scrie-i si spune-i ca iti este dor de el, fara sa iti fie teama, sau sa ai emotii spune-i ca ai vrea sa il vezi sau spune-i tot adevarul ca te gandesti mereu la el! eu cred ca asta as face in locul tau, since! multa bafta!:*:*

| RossSaid a răspuns:

Mai bine vorbeste cu el fata in fata sau ceva de genu

| Rebecca a răspuns:

Nu fi orgolioasa. Suna'l. Intreaba'l de ce nu te' sunat. Ai nevoie de el, se vede. Il iubesti. Fa tu primul pas pentru a fi fericita!